مقاوم‌سازی ۳۹ درصد از پل‌های خراسان رضوی در برابر سیلاب

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی گفت: بر اساس طرح های پدافند غیرعامل ۳۹درصد از مجموع هزار و ۷۰۰ پل جاده‌ای استان در برابر سیلاب و فرونشست مقاوم‌سازی و بهسازی شده‌اند.

پل
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، جعفر شهامت افزود: خراسان رضوی به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین کانون‌های حمل‌ونقل شرق کشور با بیش از ۱۸هزار کیلومتر شبکه جاده‌ای و چهار هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه اصلی، محور پیوند هفت استان و گذرگاه ورودی زائران و کالاهای صادراتی محسوب می‌شود از اینرو تاب‌آوری زیرساخت‌های جاده‌ای و تداوم خدمات در بحران جوهره‌ پدافند غیرعامل است.

وی همچنین افزود: حدود ۲ هزار و ۶۰۰ کیلومتر مسیر بحرانی در استان شناسایی شده که محورهای کوهستانی و مرزی شرق استان از جمله جاده تایباد- تربت‌جام، محدوده‌های با خطر رانش زمین و سیلاب را دربر می‌گیرد.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی گفت: از این میان ۲۲ نقطه بحرانی در دستور کار بهسازی و مقاوم‌سازی قرار گرفته و جاده های مشهد- کلات و بینالود- نیشابور به‌دلیل موقعیت ارتفاعی در اولویت مهار خطر قرار دارند.

شهامت افزود: هدف کلان این طرح تا پایان سال ۱۴۰۵ پوشش کامل ۶۰ درصدی مقاوم‌سازی هاست تا در رخدادهای طبیعی نظیر زلزله و سیلاب، تداوم ترافیک حیاتی مسیرها حفظ شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه