English

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران مطرح کرد؛

اقتصادی کردن سواحل استان در برنامه قرار دارد / اتخاذ رویکرد علمی برای رفع چالش های اجتماعی فرهنگی

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران در نشست خبری با بیان این که برای اقتصادی کردن سواحل استان برنامه داریم، گفت: برای رفع چالش‌های اجتماعی و فرهنگی استان با رویکردی علمی با جدیت ورود خواهیم کرد.

اقتصادی کردن سواحل استان در برنامه قرار دارد / اتخاذ رویکرد علمی برای رفع چالش های اجتماعی فرهنگی

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، روح الله سلگی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران در نشست خبری با رسانه ها، اظهار داشت: در سال‌های گذشته تمامی همکاران تلاش کردند و برای حفظ جان گردشگران در دریای خزر در تکاپو بودند اما امسال ما حساسیتی در سواحل ایجاد کردیم تا تعداد جان باختگان کاهش یابد.

وی ادامه داد: برای رفع چالش‌های اجتماعی و فرهنگی استان با رویکردی علمی با جدیت ورود خواهیم کرد.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران گفت: حضور مسئولان عالی رتبه کشور از جمله وزیر کشور و معاونان ایشان به صورت مستمر در ماه‌های گذشته در سواحل نشان از اهمیت سواحل از بُعد ملی دارد.

وی یادآور شد: حضور رئیس جمهور در سواحل و آزادسازی سواحل نشان می دهد که آیت الله رئیسی نگاه ویژه ای برای توسعه فرهنگی و رفع مشکلات زیرساختی دریای مازندرانی خزر دارد.

سلگی بیان داشت: ساختار فرهنگی مشخص برای سواحل نداشتیم که این ساختار را تشکیل دادیم و مسئولیت تشکیل ساختار فرهنگی در سواحل به ریاست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و دبیری معاونت فرهنگی سپاه شکل گرفت.

وی با اشاره به این که باید از اقتصاد دریا نهایت بهره را ببریم، اضافه کرد: در حوزه عمرانی اقدامات خوبی در سواحل استان در دست پیگیری است و هدف این کار آن است که اقتصاد ساحل برای مردم ثمره ای داشته باشد.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران ابراز داشت: برای شکوفایی اقتصاد ساحل برنامه داریم و برای ایجاد غرفه ها در سواحل فراخوان دادیم و این آمادگی را داریم که از طرح های سرمایه گذاری در این حوزه استقبال شود.

وی افزود: تخلفاتی در سواحل در بحث خدمات دهی وجود داشت که برخورد شدیدی شد و اجازه نمی دهیم زمینه فساد اقتصادی و رانت در سواحل فراهم شود.

سلگی عنوان داشت: با فرمانداران ساحلی استان به صورت مستمر جلسات مختلفی برگزار کردیم و با همراهی هلال احمر، اورژانس، ناجیان غریق برای گره گشایی از مشکلات سواحل اقداماتی در دست اجرا است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران اظهار داشت: طی یک دهه گذشته سابقه نداشته که حقوق ناجیان غریق به موقع پرداخت شود و اکنون تمامی مطالبات این قشر فرهیخته قبل از اینکه تابستان تمام شود، پرداخت شد.

وی تصریح کرد : در 9 روز گذشته یک مورد غرق شدگی هم در سواحل استان نداریم که این آمار بسیار ارزنده و جای تأمل است.

سلگی تأکید کرد: استاندار مازندران نسبت به غرق شدگی در دریای مازندرانی خزر بسیار حساس است و شعار هر مازندرانی یک ناجی غریق را ایشان گفتمان سازی کرد و در بحث فرهنگی برای نجات جان گردشگران در حد توان تلاش خواهیم کرد.

وی گفت: تاکنون 73 مورد غرق شدگی داشتیم که این آمار تنها مربوط به غرق شدگی سواحل نبود و بخشی از جان باختگان مربوط به سواحل نبوده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران خاطرنشان ساخت: سال گذشته باوجود آنکه محدودیت هایی کرونایی بود و گردشگری چندان رونق نداشت و همچنین سواحل هم آزاد نبود، تا پایان شهریورماه 105 مورد غرق شدگی داشتیم.

وی ادامه داد: تمام نقدهای خبرنگاران را با جان و دل می شنویم و از نقدهای منصفانه و مشفقانه اهالی رسانه در جهت توسعه و تعالی استان استقبال می کنیم.

این مسئول گفت: طرحی با عنوان شناسایی 2 هزار و 20 منطقه آسیب در کشور پی ریزی شد که این رقم در استان 34 منطقه است و در سفر شهرستانی استاندار به مناطق آسیب می رویم و بهزیستی، شهرداری و بخشداری ها برای گره گشایی از این مناطق مشارکت دارند.

وی عنوان داشت: در بحث فرزندآوری مازندران پایین جدول در بین دیگر استان‌های کشور قرار دارد و برای رفع این چالش ها پژوهشکده بررسی آسیب ها در دانشگاه مازندران در حال شکل گرفتن است.

سلگی بیان داشت: در سال «تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین» نسبت به مسائل فرهنگی و اجتماعی هم باید علمی رفتار کنیم و برای رفع این چالش جهادی تلاش خواهیم کرد.

وی با اشاره به روند انتصابات در استان اظهار داشت، 100 درصد فرمانداران و 70 درصد بخشداران تغییر کردند و 20 بخشدار و معاون فرماندار در آستانه صدور و دریافت حکم هستند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران تصریح کرد: در بحث سهمیه بندی های اخیر سوخت در استان، دیدگاه ها و مسائل ملی است و با توجه به اهمیت استان و حضور گردشگران پیگیری هایی برای ویژه تر دیده شدن استان در این حوزه انجام شده است.

وی با بیان اینکه آتش سوزی در میانکاله 600 درصد کاهش یافت، یادآور شد: اقدامات انجام شده در این حوزه در ماه های گذشته در رسیدن به این آمار تأثیرگذار بوده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه