English

وزیر امور اقتصادی و دارایی :

کاهش کسری بودجه با انضباط مالی و مولدسازی دارایی‌های دولت / احیای پروژه‌های راکد در کیش + فیلم

وزیر اقتصاد از اجرای سیاست‌های انضباط مالی و مولدسازی دارایی‌های دولت برای مهار کسری بودجه سال آینده خبر داد و گفت: در جزیره کیش بیش از یک میلیون میلیارد ریال پروژه غیرفعال دوباره به چرخه سرمایه‌گذاری بازگشته است.

172214506
به گزارش خبرگزاری موج از کیش

، سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، شامگاه پنجشنبه در پایان سفر دو روزه خود به جزیره کیش، در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه دولت برای تنظیم بودجه سال آینده اظهار کرد: تورم کنونی فشار زیادی بر مردم وارد کرده و بخشی از رکود اقتصادی نیز به کسری بودجه برمی‌گردد.

او تأکید کرد: با دستور رئیس‌جمهور و برنامه‌ریزی تیم اقتصادی دولت، تلاش می‌شود کسری احتمالی بودجه سال آینده از مسیر کاهش هزینه‌های غیرضروری، بهره‌برداری بهینه از منابع و افزایش درآمدهای پایدار کنترل شود.

مدنی‌زاده درباره طرح مولدسازی دارایی‌های دولت گفت: این طرح یکی از پروژه‌های کلیدی وزارت اقتصاد است که با فعال کردن دارایی‌های راکد دولتی، منابع جدیدی برای جبران کسری بودجه ایجاد می‌کند.

وزیر اقتصاد در ادامه از فعال‌سازی دوباره ۲۲ پروژه راکد در جزیره کیش خبر داد و افزود: تاکنون حدود یک میلیون و یکصد هزار میلیارد ریال از سرمایه‌های غیرفعال دوباره وارد چرخه تولید و سرمایه‌گذاری شده و مشکلات ۱۳ طرح بزرگ دیگر نیز در حال رفع است.

او با اشاره به عملکرد اقتصادی کیش گفت: طی یک سال اخیر، حدود ۴۲۰ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری داخلی و ۱۵۰ میلیون یورو سرمایه‌گذاری خارجی در این منطقه انجام شده که نشان‌دهنده بازگشت اعتماد فعالان اقتصادی به ظرفیت‌های جزیره است.

مدنی‌زاده در بخش دیگری از سخنان خود به بررسی موانع فعالیت مناطق آزاد اشاره کرد و گفت: در این سفر، تمام چالش‌های قانونی، آیین‌نامه‌ای و مدیریتی مناطق آزاد مورد بررسی قرار گرفت و لایحه‌ای که از ماه‌ها قبل برای رفع این موانع در دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تهیه شده بود، پس از اصلاحات نهایی در وزارت اقتصاد، به شورای عالی، هیأت دولت و سپس مجلس ارسال می‌شود.

وی با تأکید بر ضرورت تحول مدیریتی در کنار اصلاحات قانونی افزود: از آغاز فعالیتم، تدوین طرح تحول مناطق آزاد را در دستور کار قرار دادیم. این طرح هم‌اکنون آماده است و بر اساس آن، سیاست‌های راهبردی هر منطقه با استفاده از مشاوران تخصصی به‌صورت عملیاتی استخراج خواهد شد.

وزیر اقتصاد در پایان گفت: نتیجه این روند، تدوین سند راهبردی پنج‌ساله مناطق آزاد کشور است که مسیر توسعه آینده این مناطق را مشخص می‌کند.

او درباره واگذاری شرکت هواپیمایی کیش‌ایر نیز توضیح داد: این شرکت طبق قانون در مسیر خصوصی‌سازی قرار دارد، اما لغو آن تنها در صورت بررسی موضوع در شورای عالی مناطق آزاد و تصویب دولت امکان‌پذیر است.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه