English

علی کلانترنیا مطرح خبر داد:

راه اندازی آزمایشگاه خوشه سفال و سرامیک لالجین/ارائه خدمات تخصصی در حوزه درمان ناباروری

رئیس جهاددانشگاهی همدان با اشاره به اقدامات انجام شده در جهاد دانشگاهی استان، از راه اندازی آزمایشگاه خوشه سفال و سرامیک لالجین و ارائه خدمات تخصصی در حوزه درمان ناباروری خبر داد.

راه اندازی آزمایشگاه خوشه سفال و سرامیک لالجین/ارائه خدمات تخصصی در حوزه درمان ناباروری

به گزارش خبرگزاری موج همدان، علی کلانترنیا رئیس جهاددانشگاهی همدان ضمن اشاره به ارائه خدمات تخصصی در حوزه درمان ناباروری، گفت: از دیگر نمونه های این دستاوردها می توان به انجام مسئولیت های اجتماعی از طریق ارائه خدمات تخصصی در حوزه درمان ناباروری با پروژه راه اندازی مرکز جامع درمان ناباروری اشاره کرد که این مرکز در مراحل نهایی راه اندازی خود است و به زودی به بهره برداری می رسد و سهم بسزایی در تأمین نیازهای درمانی همدان و استان های همجوار در زمینه درمان ناباروری و مسائل مربوط به آن خواهد داشت.

 سرپرست جهاددانشگاهی واحد همدان یکی دستاوردهای این نهاد را پروژه راه اندازی مرکز جامع درمان ناباروری دانست و گفت: این مرکز در مراحل نهایی راه اندازی خود است و به زودی به بهره برداری می رسد.

 علی کلانترنیا  درباره مهمترین دستاوردهای شاخص جهاددانشگاهی واحد سازمانی خود با اتکا به نوآوری، خلاقیت و خودباوری جهادگران واحد در ۴۰ سال گذشته بیان کرد: از مهمترین دستاوردهای شاخص جهاددانشگاهی همدان که همسو با دیگر واحدها، سازمان ها و مراکز پژوهشی این نهاد به منصه ظهور رسیده، دستیابی به مدیریت مبتنی بر فرآیندها در چارچوب اهداف و برنامه های تدوین شده که آخرین آنها حرکت در جهت برنامه های پنج ساله ششم است.

کلانترنیا با بیان اینکه توسعه همکاری های مشترک با ادارات، سازمان ها و نهاد ها در قالب پروژه های بلندمدت از استراتژی های مهم جهاددانشگاهی همدان است، مطرح کرد: راه اندازی آزمایشگاه خوشه سفال و سرامیک لالجین با همکاری شرکت شهرک های صنعتی استان از این دست فعالیت ها است به طوریکه این طرح ها در نهایت منجر به تولید فناروانه محصولات مورد نیاز بازار خواهد شد که به عنوان نمونه می توان به تولید لعاب بدون سرب و انواع مواد اولیه برای ساخت بدنه های استاندارد سفالی و سرامیکی اشاره کرد.

وی درباره تأثیرگذاری این واحد سازمانی در این ۴۰ سال در سطح استان اظهار کرد: اثربخشی دوره های آموزشی تخصصی، تدوین و ارائه سرفصل های مورد نیاز، گسترش مراکز آموزشی در سطح استان و بهبود مستمر دوره های آموزشی تا بدان جا رشد یافته که امروزه بخش وسیعی از این گونه آموزش های تخصصی چه در حوزه فراگیران دولتی و چه آزاد در جهاددانشگاهی همدان صورت می گیرد؛ به عنوان نمونه ارائه آموزش های تخصصی پیش از ازدواج و تأثیر آن بر نرخ ازدواج های موفق و کاهش آمار طلاق تنها بخشی از این گونه اثرگذاری ها در سطح استان است.

سرپرست جهاددانشگاهی واحد همدان درباره نحوه ارزیابی واکنش جهاددانشگاهی نسبت به مسائل روز مانند جهش تولید، نگاه دانش بنیان، تبدیل تهدیدهای تحریم به فرصت، مزیت های استانی و ایجاد قطب بومی و... گفت: امروزه با سخت تر شدن تحریم ها، بازنگری و تدقیق استراتژی های مواجهه با شرایط جدید که هر لحظه مؤلفه های آن تغییر می کند، امری ضروری است. اقتصاد ما در سطح کلان و بنگاه های تولیدی در سطح خُرد به شدت به تنوع و تکمیل زنجیره های تأمین و تولید احتیاج دارد. در این وضعیت، جهانی اندیشیدن و محلی عمل کردن از طریق نگاه دانش بنیان به حل مسائل و توجه به مزیت های استانی که در نهایت می تواند به کارآمدی زیست بوم اقتصادی هر منطقه منجر شود، امری حیاتی است.

وی در همین رابطه ادامه داد: جهاددانشگاهی با دارا بودن حوزه های عملکردی  متنوع و چالاک و ارزیابی لحظه به لحظه فرصت ها و تهدیدهای پیش رو اقدام به تدوین اهداف یا تدقیق آنها می کند و مأموریت هایی را برای بهره مندی از فرصت های پیشرو تعریف می کند. این نحوه مواجهه نقطه تمایز این نهاد است و پیش بینی می شود با توجه به برنامه ریزی های متمرکز صورت گرفته در سال های گذشته این نهاد قادر به ایجاد قطب های بومی در همه نقاط کشور شود.

کلانترنیا درباره میزان تعامل واحد سازمانی خود در همکاری با بدنه اجرایی، صنعتی و تحقیقاتی کشور خاطرنشان کرد: پس از نزدیک به چهار دهه تلاش، جهاددانشگاهی این را به خوبی دریافته است که فعالیت جزیره ای و به دور از ارزیابی دقیق از نیازهای جامعه از یک سو ضمن عدم ارزش آفرینی برای آحاد مردم، رشد و بالندگی آن را نیز به خطر می اندازد.

وی درباره برنامه های آینده واحد سازمانی در پاسخگویی به نیازهای استان یا سطح جامعه در آغاز دهه پنجم جهاددانشگاهی اعلام کرد: یکی از نیازهای اصلی استان همدان که در سال های اخیر به علت عدم رعایت استانداردهای بین المللی فروکش کرده، صادرات محصولات سفال و سرامیکی است. همانطور که در بالا به آن اشاره شد جهاددانشگاهی واحد همدان اهدافی را تدوین کرده که با اجرایی شدن آن فرآیند استانداردسازی محصولات سفال و سرامیک سرعت بیشتری به خود می گیرد بنابراین از برنامه هایی که در این زمینه در حال انجام است می توان به تدوین استانداردهای مواد اولیه و بدنه، راه اندازی آزمایشگاه سفال و سرامیک، جذب ایده و به دنبال آن استقرار و حمایت از شرکت های پیشرو در این زمینه از طریق راه اندازی مرکز نوآوری و شکوفایی صنایع دستی و سفال، تدوین رشته فن-هنر سفال و سرامیک، برگزاری تورهای علمی برای تولیدکنندگان سفال و سرامیک به مقصد کشورهای دارای دانش و فناوری بالا در این حوزه به منظور انتقال تجربیات و نیز برندسازی برای صادرات محصولات فناورانه تولید اشاره کرد.

کلانترنیا در پایان گفت: در بحث ناباروری آنچه که مسلم است این است که با بالا رفتن سن ازدواج متأسفانه میزان باروری زوجین در حال کاهش است و این موضوع می تواند تبدیل به یکی از مسائل و مشکلات خانواده ها و جامعه شود که جهاددانشگاهی با پشتوانه علمی و تخصصی پژوهشگاه رویان و ابن سینا و متخصصان بومی استان و حمایت های دانشگاه علوم پزشکی استان راه اندازی مرکز درمان ناباروری در جهت پاسخ به نیازهای مردم همدان و همچنین استان های همجوار را در دستور کار قرار داده است.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه