فعالیت سامانه پرقدرت بارشی در هرمزگان/ هشدار برای آب گرفتی معابر و طغیان رودخانه

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: شروع این هفته با فعالیت سامانه پرقدرت بارشی در استان هرمزگان همراه خواهد بود

باران- بندرعباس

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، «مرضیه سی سی پور» با بیان اینکه شروع این هفته با فعالیت سامانه پرقدرت بارشی در استان هرمزگان همراه خواهد بود، گفت: با فعالیت موج بارشی در مناطق جنوب غربی کشور و تقویت موج دیگری در سواحل دریای عمان تحت تاثیر جریانات جنوبی شاهد بارش سراسری در استان هرمزگان خواهیم بود.

وی افزود: از ساعات بعدازظهر و شب شاهد افزایش ابر‌های بارشی از سمت غرب استان خواهیم بود و به تدریج بارش باران با رگبار و رعد وبرق از مناطق غربی استان پیش بینی می‌شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان خاطر نشان ساخت: دامنه فعالیت این موج بارشی روز یکشنبه گسترده‌تر شده و کل استان هرمزگان تحت تاثیر فعالیت بارشی خوب این سامانه قرار خواهد گرفت.

سی‌سی‌پور با بیان اینکه آب گرفتگی معابر عمومی، طغیان رودخانه‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها به خصوص در مناطق شرقی و غربی استان پیش بینی می‌شود، گفت: فعالیت بارشی این سامانه طی روز‌های یکشنبه و دوشنبه قابل ملاحظه خواهد بود و از روز سه شنبه از سمت شرق استان خارج می‌شود.

وی هشدار داد: در حین فعالیت سامانه بارشی امکان افزایش لحظه‌ای سرعت باد پیش بینی می‌شود که توصیه می‌شود تمهیدات لازم صورت گیرد.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان در پایان تصریح کرد: از لحاظ دمایی با توجه به افزایش رطوبت نسبی هوا، در طول شب افزایش نسبی و در طول روز کاهش نسبی پیش بینی می‌شود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه