سرخط خبرها
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران
  • ‌ عراقچی: هرگونه نقض تعهدات مندرج در تفاهم متوجه آمریکا خواهد بود
  • پیشنهاد ویژه به سه ملی‌پوش در حین جام جهانی
  • سد کرج در وضعیت خوب آبی کشور بسر می برد
  • مأموران، ملی‌پوش اسپانیایی را به کمپ راه ندادند

از دو سامانه هوشمند برای خدمت‌رسانی بهتر به زائران رضوی رونمایی شد

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی از راه‌اندازی و بهره‌برداری از دو سامانه هوشمند جدید در راستای بهبود ارتباط با زائران و ارتقای مدیریت بهره‌وری در این استان خبر داد.

علی عسکری
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، حجت‌الاسلام علی عسکری در جلسه هوشمندسازی و فضای مجازی ستاد خدمات سفر استان، با اعلام خبر بهره‌برداری از دو سامانه هوشمند جدید، اظهار داشت: به لطف خداوند متعال و با عنایات حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع)، امروز شاهد برداشتن گامی مهم در جهت ارتقای سطح کیفی خدمات‌رسانی به زائران عزیز در استان هستیم.

وی با اشاره به تلاش‌های ستاد اجرایی خدمات سفر و ابتکار عمل کمیته هوشمندسازی در تشکیل این کمیته، افزود: این دو سامانه که در حوزه ارتباط با زائران و مدیریت بهره‌وری طراحی و اجرا شده‌اند، بحمدالله از همین مدت کوتاه پس از راه‌اندازی، آثار مثبت خود را نشان داده‌اند.

معاون استاندار خراسان رضوی، بر نگاه حمایتی و جدی استانداری به توسعه راهکارهای هوشمند و حرکت به سمت مدیریت نوین و داده‌محور در استان تأکید کرد و گفت: این رویکرد، زمینه‌ساز اجرای طرح‌های نوآورانه‌ای چون این سامانه‌ها شده است و امیدواریم این روند با قوت ادامه یابد.

حجت‌الاسلام عسکری، در ادامه، از تلاش‌های بی‌شائبه کمیته هوشمندسازی و کلیه دست‌اندرکاران طراحی، اجرا و استقرار این سامانه‌ها، صمیمانه تقدیر و تشکر به عمل آورد و خاطرنشان کرد: این دستاوردها، نتیجه همدلی و هم‌افزایی میان دستگاه‌های مختلف بوده و سرمایه‌ای ارزشمند برای استان محسوب می‌شود.

وی با تأکید بر اهمیت خدمت‌رسانی شایسته به زائران حضرت رضا (ع)، هوشمندسازی را مسیری مستمر و فراتر از ایام پیک سفر دانست و بیان داشت: ضروری است این فرآیند به‌صورت مداوم در طول سال پیگیری شود تا بتوانیم به بهبود پایدار کیفیت خدمات دست یابیم.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری، از تمامی دستگاه‌های اجرایی مرتبط با ارائه خدمات رفاهی و فرهنگی به زائران درخواست کرد تا با همکاری کامل، بهره‌برداری عملیاتی و مستمر از این سامانه‌ها را در اولویت برنامه‌های خود قرار دهند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و دانشگاهی تأکید کرد و افزود: تحلیل دقیق داده‌های جمع‌آوری شده در این سامانه‌ها و استخراج گزارش‌های کاربردی و راهبردی، امری ضروری است تا تصمیم‌گیری‌ها بیش از پیش بر مبنای دانش، تجربه و واقعیت‌های میدانی اتخاذ گردد.

حجت‌الاسلام عسکری در پایان، ابراز امیدواری کرد که با استمرار این مسیر و تقویت زیرساخت‌های هوشمند، شاهد افزایش روزافزون رضایتمندی زائران و ارتقای جایگاه استان در ارائه خدمات مطلوب به میهمانان بارگاه منور رضوی باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه