سرخط خبرها
  • چمران: هشدار ایمنی به بیمارستان ضیائیان/ پیشنهاد ایجاد ۳ ظرفیت جدید آرامستان در تهران
  • باند فروش دینارهای جعلی در آستانه اربعین متلاشی شد
  • استقرار دستگاه صدور آنی کارت هوشمند سوخت در سوسنگرد برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
  • سقوط مرگبار خودروی پژو در جاده آبشار آب‌سفید الیگودرز
  • ۶ راهبرد ملی کاهش مصرف آب کشاورزی کلید خورد
  • ساماندهی صنف بنکداران شهر تهران در میدان مرکزی میوه و تره‌بار
  • بوکس بعد از ۸۵ سال با حمایت دنیا مالی صاحب خانه می‌شود
  • مرزبانی کشور: امنیت پایدار در همه مرزهای اربعین برقرار است
  • ثبت ۵۸ هزار مرگ منتسب به آلودگی هوا در کشور
  • ۹۹ ضربه شلاق، محکومیت چهره سینما ایران
  • رشد ۱۰۸ هزار واحدی بورس
  • ورود وزیر ورزش به معرفی گل‌گهر به‌عنوان نماینده آسیایی ایران
  • خرابکاری تروریست ها در مسیر ترانزیتی زاهدان ـ خاش
  • فروش خودروی آریا آغاز شد
  • اژه‌ای: مردم از دستگاه قضا رسیدگی دقیق، سریع و عادلانه می‌خواهند
  • ۶۳ درصد مخازن سدهای کشور پُر است
  • پرداخت ۱۷ همت دیگر به گندم‌کاران/ مجموع مطالبات پرداخت‌شده به ۱۱۰.۱ همت رسید
  • واریز ۳۳ همت سود به حساب ۱۲ میلیون سهام‌دار در ۴ ماه نخست امسال
  • پرسپولیس، قهرمان آفریقا را شکست داد
  • پزشکیان: ثبت جهانی الموت، به‌رسمیت‌شناختن بخشی از تاریخ متنوع و مشترک ایران است

برنامه های حرم مطهر امام رضا(ع) در شب های قدر اعلام شد

رئیس اداره اطلاع رسانی و رسانه حرم مطهر رضوی، برنامه‌های شب‌های قدر حرم مطهر رضوی را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، حجت‌الاسلام مسلم هوشنگی اظهار کرد: برنامه‌های شب‌های احیا در حرم مطهر، از ساعت ۲۱:۳۰ و با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید آغاز می‌شود و پس از آن، دعای پرفیض جوشن کبیر قرائت خواهد شد. این برنامه از ساعت ۲۴ و با سخنرانی و مراسم قرآن به سر ادامه خواهد یافت و پایان برنامه‌های حرم مطهر نیز ساعت یک بامداد خواهد بود.

رئیس اداره اطلاع‌رسانی و رسانه حرم مطهر رضوی در ادامه گفت: در شب نوزدهم ماه مبارک رمضان، پس از تلاوت قرآن توسط محمدجواد پناهی، قرائت دعای جوشن کبیر و مناجات توسط مهدی سروری اجرا خواهد شد و پس از پخش کلیپ سخنرانی رهبر شهید انقلاب اسلامی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی، نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی و امام‌جمعه مشهد به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت و مراسم قرآن به سر نیز توسط امیر عارف اجرا خواهد شد.

وی افزود: در شب بیست یکم ماه مبارک رمضان نیز پس از تلاوت قرآن توسط جلیل اشرفی، دعای جوشن کبیر توسط امیر عارف قرائت می‌شود و پس از مناجات‌خوانی جعفر ملائکه و پخش کلیپ سخنرانی رهبر شهید انقلاب اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت و مراسم قرآن به سر نیز توسط مهدی نیکبخت اجرا خواهد شد.

هوشنگی در ادامه گفت: در شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان نیز پس از ترتیل‌خوانی قرآن توسط مهدی حسنی، جواد سلیمانی و حمید حق‌طلب، قرائت دعای جوشن کبیر و مناجات توسط سید مهدی میرداماد اجرا خواهد شد و پس از پخش کلیپ سخنرانی رهبر شهید انقلاب اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین علی علیزاده به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت و مراسم قرآن به سر نیز توسط علی ملائکه اجرا خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه