سرخط خبرها
  • واقعیت پیشنهاد برزیلی برای مهدی طارمی
  • غریب‌آبادی: ایران با طرح تردد از مسیر جنوبی تنگه هرمز موافقت نکرد
  • تردد شبانه‌روزی زائران از مرز خسروی
  • آموزش‌وپرورش: مدارس از مهر حضوری هستند
  • ابلاغ شیوه‌نامه مدیریت مصرف آب و انرژی به دستگاه‌های اجرایی
  • اصرار زن برای ازدواج به جنایت ختم شد
  • قلعه‌نویی در دوراهی: ماندن در تیم ملی یا پیگیری ۷۰ میلیارد مطالبات
  • میزان سوختگیری با کارت آزاد جایگا‌ه ها در سه استان خوزستان، ایلام، کرمانشاه افزایش یافت
  • تسویه مطالبات فروشگاه‌های کالابرگ تا ۲۵ تیرماه
  • هشدار درمورد ناایمنی هتل استقلال تهران
  • تامین آب پایانه‌های مرزی برای اربعین بدون مشکل انجام می‌شود
  • اصغر خلیلی مدیریت مجموعه تئاتر شهر را بر عهده گرفت
  • مشاهده پلنگ ایرانی کمیاب در منطقه شکار ممنوع لارستان
  • اعزام کاروان ورزش عشایری ایران به مسابقات جهانی
  • ارتش: پاسخ ارتش به تجاوزات احتمالی دشمنان، شدید و کوبنده‌تر خواهد بود
  • راهپیمایی جاماندگان اربعین با شعار باید برخاست برگزار می‌شود
  • وزیر جهادکشاورزی: خرید تضمینی گندم به ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تُن رسید
  • تشریح خدمات ویژه آموزش‌وپرورش به دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر
  • تجلیل از ۴۰ مرشد و ۴۰ مدیر زورخانه در تهران
  • تهدید خاله‌نرگس به اسیدپاشی و شهادت شبیه ماکان

مدیر کل صمت خراسان رضوی:

۱۴ مگاوات ظرفیت جدید از طریق صنعت به شبکه برق اضافه شده است

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی، با اشاره به شرایط فعلی اقتصاد کشور و چالش ناترازی انرژی‌های تجدیدناپذیر بر ضرورت توجه به حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر در بخش صنعت تأکید کرد.

علی باخرد
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، مدیر کل صمت خراسان رضوی گفت: برای تحقق این امر، کمیته صنعت انرژی تجدیدپذیر در این اداره کل تشکیل شده است که با محوریت بخش خصوصی به عنوان دبیر و اعضای اصلی، در حال فعالیت است. 

مدیر کل صمت هدف از تشکیل این کمیته را ایجاد ارتباط میان صنعت و تولید انرژی تجدیدپذیر در محیط‌های صنعتی و رفع کمبودهایی دانست که در دو سال گذشته ضربه شدیدی به حوزه صنعت وارد کرده است.

علی باخرد اظهار داشت: سعی ما این است که حلقه واسطی میان صنایع و دوستانمان در حوزه برق باشیم و با تسهیلاتی که در اختیار واحدهای صنعتی قرار می‌دهیم، این فاصله (ناترازی) را پر کنیم.

مدیر کل صمت خراسان رضوی اعلام کرد: در حال حاضر، نزدیک به ۱۴ مگاوات ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر از طریق همراهی و همیاری بخش صنعت به مصرف برق کشور اضافه شده و تلاش می‌شود تا پایان سال جاری این میزان ظرفیت به طور کامل وارد مدار شود.

وی افزود: این همایش‌ها (مانند انرژینو) باید اهمیت استفاده از انرژی نو را تبیین کرده و تلنگری برای آن دسته از فعالان صنعتی باشند که هنوز به اهمیت استفاده از انرژی خورشیدی پی نبرده‌اند.

باخرد با اشاره به پروژه‌های نمونه در شهرک‌های صنعتی، بر خودکفایی انرژی این مناطق تأکید کرد و گفت: با استفاده از فیدرهای شناسایی شده در حوزه صنعت، شهرک‌های صنعتی را به سمتی برده‌ایم که کم‌کم خودکفایی تأمین انرژی را به دست آورند. به عنوان مثال، شهرک چرمشهر به عنوان اولین شهرک معرفی شد که با تأمین حدود ۱۲ مگاوات نیاز خود از طریق انرژی خورشیدی، به عنوان شهرک «غیر قطع» شناخته می‌شود که افتتاح آن با حضور استاندار صورت گرفت.

مدیر کل صمت در پایان، با تأکید بر اهمیت برق برای بخش صنعت و ضربه جدی که کمبود آن ایجاد می‌کند، ابراز امیدواری کرد که با پر کردن این چالش‌ها در سال‌های آتی، شاهد کمترین میزان قطعی برق در واحدهای صنعتی استان باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه