سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان:

۲ مجتمع بزرگ گلخانه ای با مساعت ۶۲ هکتار در شهرستان قروه احداث می شود

رییس سازما جهاد کشاورزی کردستان گفت: مجتمع گلخانه ای ۱۲ هکتاری شهر دلبران و مجتمع ۵۰ هکتاری در روستای دوسر این شهرستان از پروژه های اولویت دار بخش باغبانی این شهرستان است است که به زودی مراحل ساخت آنها شروع خواهد شد.

پیمان اسکندری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان،  پیمان اسکندری با حضور مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان، معاونین و مدیران ستادی و شهرستان قروه از پروژه های در حال احداث این شهرستان بازدید کرد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان در دیدار با  امام جمعه شهرستان قروه اظهار کرد: باتوجه به اهمیت  اشتغالزایی و اقتصاد کشاورزی در استان و  در راستای بررسی مشکلات و رسیدگی به درخواست بهره برداران بخش کشاورزی به صورت مستمر دیدارهای مردمی در شهرستانهای استان را برگزار می کنیم تا به طور مستقیم با بهره برداران ارتباط داشته و مشکلات خود را بیان کنند  و بتوانیم برای رفع آن اقدامات بهتری انجام دهیم.

وی افزود: شهرستان قروه با وجود دارا بودن پتانسیل های صنعتی اما باز هم، بخش اصلی اقتصادی در این شهرستان بخش کشاورزی بوده و اشتغالزایی در این بخش از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان ادامه داد: در بخش کشاورزی شهرستان قروه به طور مستقیم وغیر مستقیم نزدیک به ۴۰ هزار نفر در این بخش فعالیت می کنند البته حدود ۱۸ هزار نفر بهر ه بردار به عبارتی تولید کننده بخش کشاورزی در این شهرستان داریم.

اسکندری اظهار داشت: اقتصاد کشاورزی به طور ناخودآگاه همه حوزه های درآمدی در استان را تحت تاثیر قرار می دهد به طور مثال زمان پرداخت بهای گندم کشاورزان استان، همه بخشهای دیگر در استان تحت تاثیر درآمد ناشی از کشت گندم رونق  پیدا میکنند .

رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان اذعان داشت: ارتقای درآمد و معیشت مردم اولویت دولت سیزدهم است  و براین اساس در راستای برنامه ریزی های انجام شده از سوی دولت تلاش براین است کشاورزی استان کردستان را تجاری سازی نموده و اقتصاد در این بخش را ارتقاء دهیم.

اسکندری یادآور شد: برنامه ریزی های مناسبی در دولت مردمی برای ارتقائ درآمد و معیشت مردم به ویژه در بخش کشاورزی تدوین شده که با همت همه همکاران اجرایی خواهیم کرد.

پیمان اسکندری

وی ادامه داد: در تلاش هستیم از ظرفیت های طبیعی آب و خاک در راستای پایداری تولیدات محصولات کشاورزی استان استفاده کنیم و شرایط لازم برای  رشد و توسعه کشاورزی و افزایش درآمد بهره برداران را فراهم کنیم.

اسکندری تصریح کرد: در قالب طرح جهش تولید با حمایت ستاد فرمان اجرایی امام (ره) تسهیلاتی با سود 4 درصد برای خرید ادوات کشاورزی در استان پرداخت می شود که انتظار داریم کشاورزان استان از این فرصت پیش آمده در جهت تجهیز ماشین آلات بخش استقبال بیشتری به عمل آورند.

 وی با تاکید بر تسهیلگری و اسانکاری برای جذب سرمایه در بخش کشاورزی اذعان کرد: با توجه به پتانسیلی  ها و ظرفیت اشتغال ذایی و درآمدی که در فعالیت های بخش کشاورزی وجود دارد، از سرمایه گذاران استان دعوت می کنیم که با حمایت های مجموعه جهاد کشاورزی نسبت به سرمایه گذاری و کارآفرینی در این بخش اقدام کنند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان در ادامه بازدید از  مجتمع گلخانه ای شهر دلبران گفت:  این مجتمع  با مساحت کل 12 هکتار و مساحت مفید 9 هکتار توسط شرکت شهرکهای کشاورزی  با ظرفیت تولیدی  4500 تن و با اشتغال زایی مستقیم 100 نفر و غیر مستقیم 150 نفر به زودی مراحل احداث آن اجرایی خواهد شد.

پیمان اسکندری یادآور شد : زمین محل اجرای طرح از  اراضی ملی بوده  که کارهای تخصیص زمین در حال انجام  و حجم سرمایه گذاری مورد نیاز برای احداث زیر ساخت 10 میلیارد تومان و تسهیلات بانکی مورد نیاز برای احداث سایت های گلخانه ای و زنجیره ارزش و تولید نزدیک به  135 میلیارد تومان می باشد.

در ادامه این سفر رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان از  استخر محل جمع آوری آب قنات دلبران، محل احداث دام شهر، شماره 2 دلبران و قنات شهر دلبران بازدید کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه