سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت

حجت الاسلام والمسلمین فرحزاد تشریح کرد؛

ماه رمضان، ماه رحمت و بخشش خداوند

یکی از اساتید حوزه علمیه به تشریح رحمت الهی در ماه مبارک رمضان و بخشش خداوند پرداخت.

حجت الاسلام و المسلمین فرحزاد

به گزارش خبرگزاری موج قم، حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله فرحزاد در ویژه برنامه‌ای به مناسبت ماه رمضان که به طور زنده در کنار بارگاه ملکوتی حرم مطهر کریمه اهل بیت(س) برگزار شد، با اشاره به اهمیت قرائت زیارت عاشورا در ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: بیماری کرونا موجب شد نتوانیم برای کسانی که در اثر این بیماری از دنیا رفتند مجلس ختم و عزایی بگیریم.

وی ادامه داد: چه خوب است که هزینه‌ای که برای مجالس این عزیزان درنظر داشتیم هزینه کنیم را به عنوان خیرات و به نیت این افراد به نیازمندان بدهیم و گره از کار مستضعفی برداریم.

این استاد برجسته حوزه علمیه با اشاره به اینکه خیرات و صدقات دادن از اعمال ویژه در ماه رمضان و دیگر ماه‌های سال است، مطرح کرد: ماه رمضان ماه رحمت است و فراگیری و وسعت رحمت خداوند به اندازه تمام عالم است.

وی افزود: در جنگ احد شخصی به پیامبر(ص) گفت رسول خدا(ص) در امت‌های قبلی هر قومی که پیامبر خود را آزار و اذیت می‌کرد پیامبراشان آن‌ها را نفرین می‌کردند ولی پیامبر(ص) فرمودند خدای متعال مرا برای نفرین نفرستاده بلکه مرا برای هدایت فرستاده و سپس از خداوند طلب کرد آن‌ها را به راه راست هدایت کند.

فرحزاد با بیان اینکه خداوند کتاب خود را بعد از اسم الله با رحمن و رحیم شروع کرده است، عنوان کرد: در دعای ابوحمزه که در این شب‌های عزیز نیز خوانده می‌شود، آورده شده است خدایا از تو سپاسگزارم که آنقدر به من بخشش و حلم داری که انگار من اصلا گناهی نکرده‌ام.

وی با اشاره به حدیثی از پیامبر(ص)، خاطرنشان کرد: خداوند ۱۰۰ رحمت خلق کرده و ۹۹ رحمت را برای آخرت ذخیره و یک رحمت را در دنیا خرج کرده است و از این یک رحمت، پدر و مادرها، معلم‌ها، خواهر و برادرها و غیره محبت دارند.

این استاد برجسته حوزه علمیه با بیان اینکه در روز قیامت حتی ابلیس که دشمن خداوند است به رحمت خداوند طمع دارد، تصریح کرد: هر شخصی که ۷ مرتبه ذکر یا ارحم الراحمین را بگوید خداوند پاسخ می‌دهد که بگو ای بنده من، هرچه بخواهی من اجابت خواهم کرد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه