English

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادی درخشان؛

در مدارس سمپاد نیازمند مشارکت ظرفیت‌ سایر دستگاه‌ها هستیم/ تحصیل بیش از ۶ هزار دانش‌آموز در مدارس سمپاد استان فارس

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: استفاده از مشارکت دیگران و بهره مندی از ایده های دیگران در مدیریت مدارس سمپاد بسیار ضروری است بنابراین اگر زمینه استفاده از مشارکت ها را فراهم و در مدیریت ها قوی تر عمل کنیم برنامه های ما اثرگذاری بیشتر دارد و موجب رشد دانش آموزان می شود.

در مدارس سمپاد نیازمند مشارکت ظرفیت‌ سایر دستگاه‌ها هستیم/ تحصیل بیش از ۶ هزار دانش‌آموز در مدارس سمپاد استان فارس

به گزارش خبرگزاری موج فارس، الهام یاوری رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در دوره آموزشی حضوری مدیران جدیدالانتصاب مدارس استعدادهای درخشان سراسر کشور در شیراز اظهار کرد: به واسطه حساسیتی که در مدارس سمپاد وجود دارد سخت‌گیری‌هایی در انتخاب و انتصاب مدیران صورت گرفت که در  راستای انتخاب شایسته ترین ها برای مدیریت در این مدارس بود.

وی افزود: نابسامانی هایی که امروزه در دنیای مدرن به وجود آمده و روح انسان را می‌آزارد.

یاوری تصریح کرد: ما برای انجام این ماموریتی بزرگ انتخاب شدیم پدران و مادران ما نام باشکوه ایران را در کنار اسلام زنده نگه داشتند.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان تصریح کرد: امروز تمدن ایران یکی از تمدن های مهم جهان است و در زیر چتر تمدن اسلامی قرار دارد و آینده جهان را خواهد ساخت.

وی افزود: ایران اسلامی یکی از با صلابت ترین جلوه های این تمدن خواهد بود لذا ما باید بیش از پیش احساس مسئولیت کنیم و  وظیفه همه ما این است که کار را به درستی و متعهدانه و با اقتدار انجام دهیم.

یاوری اذعان کرد: همه ما باید فعال و مجهز به علم روز باشیم، ظرفیت مدارس سمپاد فرصتی استثنایی در اختیار ما است که باید به نحو احسن از آن بهره مند شویم  بنابراین اگر در این راستا سستی کنیم نه تنها دنیا بلکه آخرت خود را خدشه‌دار کرده ایم.

 وی با تشریح تاریخچه تشکیل مدارس سمپاد در ایران گفت:  در جامعه احتیاج به انسان هایی داریم که از کودکی و در دوره نوجوانی حمایت شده باشند و نسبت به سایر افراد دارای اثر گذاری بیشتر در جامعه باشند.

رئیس سازمان ملی استعدادهای درخشان افزود:  مدیران سمپاد تمام تلاش خود را در تربیت افرادی برای زمان ظهور آقا امام زمان (عج) به کار گیرند و به این موقعیت خود افتخار کنند لذا کار در این مدارس بسیار دشوار و نیاز به استفاده از حداکثر توان خود دارد.

وی بر مشورت و مشارکت در فعالیت ها تاکید و عنوان کرد: برای اینکه افراد اثرگذار را تربیت کنیم ابتدا باید چنان عمل کنیم که خود انسانی اثرگذار باشیم چنان که مولا علی علیه السلام میفرماید انسان برای تاثیرگذاری در دیگر ابتدا باید خود را به علم و سایر ویژگی ها مجهز کند.

یاوری ادامه داد: در مدارس سمپاد به تنهایی نمی شود کار مدیریت را انجام داد بنابراین سخت نیازمند مشارکت ظرفیت‌ سایر دستگاه‌ها و افراد پیشکسوت هستیم.

 وی گفت: استفاده از مشارکت دیگران و بهره مندی از ایده های دیگران در مدیریت مدارس سمپاد بسیار ضروری است بنابراین اگر  زمینه استفاده از مشارکت ها  را فراهم و در مدیریت ها قوی تر عمل کنیم برنامه های ما اثرگذاری بیشتر دارد و موجب رشد دانش آموزان می شود.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: دانش آموز محوری و سپردن کارها به دانش آموز در  تقویت حس مشارکت جویی و مسئولیت پذیری  دانش آموزان بسیار موثر است لذا مدیران مدارس سمپاد این سیاست را در برنامه های خود دنبال کنند.

وی اضافه کرد: مدارس سمپاد، مجموعه ارزشمندی است که در اختیار ما قرار دارد اما در عین حال تاکید کنم که بدون همکاری و هم افزایی همه مدیران پیشبرد اهداف سمپاد دشوار خواهد بود.

 

تحصیل بیش از ۶ هزار دانش‌آموز در مدارس سمپاد استان فارس

محمد خلیل عسکری در دوره آموزشی مدیران جدید الانتصاب مدارس استعدادهای درخشان سراسر کشور که در سالن سازمان اسناد و کتابخانه ملی در شیراز اظهار کرد: اصلی ترین سرمایه مردم، فرزندانشان هستند چنان  که رهبر معظم انقلاب فرمودند دانش آموزان امانت هایی هستند که در اختیار آموزش و پرورش قرار دارد لذا مردم خاص ترین و با ارزش ترین امانت هایشان را در اختیار نظام تعلیم و تربیت قرار می دهند.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس تصریح کرد: در دولت قبل سعی در تضعیف و قطع ریشه مدارس سمپاد را داشتند رهبر معظم انقلاب با تدابیر داعیانه اش، از تضعیف این نهاد و سازمان مهم جلوگیری کرد و با حمایت های مستمر به تقویت سمپاد پرداختند.

وی ادامه داد: ماموریت و رسالت سمپادی ها بسیار مهم و نقش بسزایی در تحقق اهداف دولت مردمی سیزدهم در حیطه نظام تعلیم و تربیت دارد.

مدیر کل آموزش و پرورش فارس خاطرنشان کرد: شما مدیران سمپاد، قالب مدیریت را تبدیل به رهبری کنید و در مدرسه به جای مدیریت رهبری کنید تا بتوانید بر دلها سیطره داشته باشید و فطرت ها را به میدان آورید.

وی اذعان کرد: اگر قرار است بیانیه گام دوم انقلاب را اجرایی کنیم باید مبانی سند تحول بنیادین را در خصوص ارتباط با خدا ارتباط با خود و ارتباط ما دیگران را معنا کنیم و آن را در دانش آموزان تقویت کنیم و گرنه تحولی در مدرسه اتفاق نمی‌افتد و تربیت، تربیتی تک ساحتی خواهد بود.

 عسکری رفتن به سمت تربیت را از دغدغه‌های مهم مدیران بر شمرد و افزود: بیش از ۶ هزار دانش‌آموز در مدارس سمپاد استان فارس مشغول به تحصیل هستند که هر یک از آنها به عنوان یک سفیر می توانند اهداف نظام تعلیم و تربیت را در جامعه محقق کنند.

وی ادامه داد: تقویت باور های مذهبی و ملی از مواردی است که در این مدارس باید به آن پرداخته شود.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس اذعان کرد: شخصیت های بزرگی در فارس مانند دکتر ملک حسینی داریم که یکی از نمادهای ملی ماست لذا ضروری است دانش آموزان باید با این ظرفیت ها و با این عناصر ارزشمند آشنا شوند.

 وی مهاجرت نخبگان که گاها شنیده می شود را موجب نگرانی دانست و افزود: مدیر مدرسه استعدادهای درخشان با نگاه رهبری باید مدرسه را اداره کند باید در دانش آموزان ایجاد انگیزه کند لذا اردوهای راهیان پیشرفت می تواند یکی از راهکارهای امیدوار کننده با هدف ایجاد نشاط در دانش آموزان باشد.

عسکری ادامه داد:  پاسخ به شبهات دانش آموزان در این شرایط خاص یکی از ماموریت های ویژه ما در سطح استان فارس است بنابراین شبهات را استخراج کرد و به آن پاسخ می دهیم.

وی افزود: اندیشه‌ها در دانش آموزان متفاوت است لذا هر چه بشود از ظرفیت پاسخگویی به شبهات بیشتر استفاده کرد امنیت بیشتری را در جامعه شاهد خواهیم بود.

وی ادامه داد زحمات زیادی در حوزه سمپاد کشیده شده است با تلاش زیاد در مدارس تیزهوشان باید برنامه‌های وزیر آموزش و پرورش در حوزه تعلیم و تربیت را محقق کنیم.

آیا این خبر مفید بود؟
خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه