English

سایت دوهزار و ۵۰۰ هکتاری منطقه ویژه خلیج فارس آماده پذیرش سرمایه‌گذاران

سایت دوهزار و 500 هکتاری منطقه ویژه خلیج فارس آماده پذیرش سرمایه‌گذاران است و حدود 30 درصد این سایت توسط سرمایه‌گذاران فعال شده است.

سایت دوهزار و 500 هکتاری منطقه ویژه خلیج فارس آماده پذیرش سرمایه‌گذاران

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، حضور واحدهای صنعتی، معدنی و پتروشیمی در منطقه‌ویژه، دسترسی به آب‌های آزاد و راه‌آهن سراسری و نیز هم‌جواری با بندر شهیدرجایی این امکان را به سرمایه‌گذاران می‌دهد که از بیشترین امکانات و مزایا بهره‌مند شوند.
در منطقه‌ویژه اقتصادی خلیج‌فارس تا به امروز بیش از ۱۹ شرکت فعال از جمله آلومینیوم المهدی، هرمزال، فولادهرمزگان و فولادکاوه جنوب فعال هستند که عموم آن‌ها بیش از ظرفیت‌اسمی درحال فعالیت هستند.
منطقه‌ویژه هم‌اکنون قرارداد ۴۴ طرح جدید به ارزش 6 میلیارد دلار را منعقد کرده است و در سال ۱۳۹۹، ۹ طرح به ارزش ۲/۳ میلیارد دلار و در سال ۱۴۰۰ نیز ۲۴ طرح به ارزش سه میلیارد دلار منعقد و درحال سرمایه‌گذاری است.
قراردادطرح فولاد ۱۰ میلیون تن با کنسرسیوم بزرگ شرکت‌های فولادی را در سال ۹۹ منعقد کرده‌ایم، در این طرح فولاد مبارکه، معدنی و صنعتی گل‌گهر و شرکت‌های کوچک با متولی‌گری ایمیدرو اقدام به تاسیس شرکت ستاره‌سیمین کرده‌اند تا طرح فوق در موعد مقرر به نتیجه برسد.
منطقه‌ ویژه خلیج‌فارس یکی از بزرگ‌ترین اسکله‌های تخلیه و بارگیری مواد فله‌معدنی (تا سقف ۱۲۰هزارتن) را در اختیار دارد که به شرکت‌های مختلف در زمینه صادرات و واردات، خدمات لازم را ارائه می‌دهد.
احداث پل ارتباطی فاز اول و دوم منطقه‌ویژه، پروژه جمع‌آوری آب‌های سطحی منطقه، بومی‌سازی در اسکله‌ها و واگن‌برگردان‌ها و نیز بهره‌گیری از نیروهای جوان و بومی از دیگر دستاوردهای منطقه‌ویژه اقتصادی خلیج‌فارس است.
در سال ۱۴۰۱، بالغ‌بر سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان مصوبه تامین اعتبار از ایمیدرو برای احداث زیرساخت‌ها دریافت شده که طی آن پروژه‌های زیرساختی به ترتیب به مرحله اجرا در خواهند آمد.
در سال ۱۴۰۱ موضوع فناوری‌های نوین و تولید دانش‌بنیان نیز هدف‌گذاری شده که طی آن مقرر شد یک مرکز فناوری‌های نوین دانش‌بنیان با مشارکت صنایع و دانشگاه‌هرمزگان ایجاد شود.
راه‌اندازی هتل پنج ستاره در منطقه‌ویژه جهت رفاه سرمایه‌گذاران و بحث ساماندهی پساب شهر بندرعباس در راستای مسئوولیت‌های اجتماعی از دیگر برنامه‌ها است.
در این طرح، پساب شهر بندرعباس با همکاری شرکت‌های بزرگ صنعتی و معدنی به آب صنعتی تبدیل می‌شود و طبق پیش‌بینی اولیه روزانه ۶۵ هزار مترمکعب پساب به آب صنعتی تبدیل می شود که قابل توسعه تا ۸۰ هزار مترمکعب است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه