English

سورنا ستاری تاکید کرد؛

بهره گیری از ظرفیت های علمی در پروژه‌های دریا محور هرمزگان

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در پاسخ به پیشنهاد مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان، تاکید کرد: در اجرای سامانه‌ها و پروژه‌های دانش‌بنیان از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی این استان استفاده شود.

بهره گیری از ظرفیت های علمی در پروژه‌های دریا محور هرمزگان

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، مجتمع بندری شهید رجایی که بزرگترین بندر تجاری کشور محسوب شده و در ادبیات رسانه ای به عنوان دروازه طلایی اقتصاد ایران شناخته می شود، ظهر امروز (شنبه، یازدهم آبان ماه) میزبان سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهور ی و هیأت همراه بود.

ستاری با حضور در پایتخت دریایی ایران از امکانات، تجهیزات و قابلیت های بندر شهید رجایی، کشتی‌های داخلی و خارجی پهلو گرفته در اسکله‌ها و عملیات تخلیه و بارگیری کالا در ترمینال های کانتینری، فله و متفرقه و نفتی واقع در این منطقه ویژه اقتصادی ۲۴۰۰هکتاری بازدید کرد.

مجموعه ایکس ری جدید و ترمینال ۲کانتینری بندر شهید رجایی به عنوان بزرگترین و پیشرفته ترین پایانه کالای کانتینری ایران از دیگر بخش هایی بود که مورد بازدید قرار گرفت.

سورنا ستاری همچنین در نشستی مشترک با استاندار و مدیران بندر و گمرک در بندرشهید رجایی حضور یافت و اظهار داشت: تمام تلاش خود را برای بهبود و توسعه فعالیت های شرکت‌های دانش‌ بنیان برای حل نیازهای مجموعه های اقتصادی به کار خواهیم بست.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور ضمن استقبال از پیشنهاد مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان، گفت: در اجرای سامانه‌ها و پروژه‌های دانش‌بنیان حتما باید از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و فناوری این استان استفاده شود.

در ابتدای این نشست، اله مراد عفیفی پور مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گزارشی مختصر از آخرین وضعیت فعالیت‌های عملیاتی بندر شهید رجایی و سایر بنادر تابعه آن در کرانه ۲۲۳۸کیلومتر از نوار ساحلی خلیج فارس و دریای عمان ارائه کرد.

 وی با بیان پیشنهادی در حضور معاون علمی رییس جمهور مبنی بر ضرورت حمایت جدی و استفاده حداکثری از توانمندی های قابل توجه مجموعه های دانشگاهی، علمی و شرکت های دانش بنیان این استان، تأکید کرد: شرکت های دانش بنیان مستقر در هرمزگان می توانند با حضور در بخش های مختلف بندر شهید رجایی و حوزه های دریایی، نقش آفرینی موثرتری در پیشرفت اقتصاد دریامحور با تکیه بر دانش بومی و متخصصان داخلی داشته باشند.

عفیفی پور گفت: در حال حاضر، تجهیزات استراتژیک حوزه دریایی و بندری مورد استفاده در پایتخت دریایی ایران(هرمزگان) توسط شرکت های دانش بنیان ملی تولید می شوند که این آمادگی وجود دارد، شرکت های دانش بنیان استانی نیز به دلیل آشنایی بیشتر با مقتضیات این جغرافیا و نیازهای مجموعه های اقتصادی از جمله بندر و گمرک، حضور پررنگ تری داشته باشند.

شایان ذکر است، پس از بازدید از بندر شهید رجایی، افتتاح برج فناوری و حضور در نشست استانی رونق تولید و اقتصاد دانش بنیان از برنامه‌های مهم سفر یک روزه معاون علمی و فناوری رییس جمهور به مرکز استان هرمزگان است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه