سرخط خبرها
  • جزییات پوشش ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری در مراکز دولتی توسط بیمه سلامت
  • تولید ۶۱۶ میلیون محتوا در سکو‌های ایرانی/ روبیکا ۷۸۰ میلیارد بازدید ثبت کرد
  • افزایش سرعت پرداخت خسارت با حذف فرآیند‌های حضوری در بیمه
  • رفع مشکل واردات مواد اولیه واحد‌های تولیدی در دستور کار قرار گرفت
  • بازداشت عوامل ضرب و شتم پیرمرد کرجی
  • ثابت قدم برکنار شد/ واحدی سرپرست شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی شد
  • سرپرست وزارت نفت: فصل جدیدی در همکاری انرژی با روسیه گشوده می‌شود
  • تکذیب شایعه تخلیه و تعطیلی مدارس/ آموزش در سراسر کشور حضوری است
  • قالیباف: رسیدگی به معیشت مردم از موضوعات مهم و فوری کشور است
  • سرلشکر رضایی: امنیت در غرب آسیا باید درون‌زا باشد
  • تیم ملی کشتی فرنگی ایران برای دومین سال متوالی قهرمان جهان شد
  • رهبر انقلاب: کلید هرچه قوی‌تر شدن ایران، مرزشکنی علمی نخبگان است

روایت تازه از تشخیص زودهنگام رهبر شهید درباره تهاجم منافقین در آغاز عملیات مرصاد

سردار شهید علی‌محمد نائینی در روایتی از ساعات آغازین تهاجم منافقین اعلام کرد رهبر شهید با وجود ابهام گزارش‌های میدانی، ماهیت مهاجمان و هدف نهایی عملیات را به‌درستی تشخیص داده بود.

سردار نائینی + سخنگو سپاه
به گزارش خبرگزاری موج

، سردار شهید دکتر علی‌محمد نائینی، معاون روابط عمومی و سخنگوی شهید سپاه که در زمان عملیات مرصاد ریاست ستاد سپاه چهارم را بر عهده داشت، در گفت‌وگویی که در دوران ریاست خود بر مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس و مجاهدت‌های سپاه انجام داد، روایت می‌کند: پس از تماس‌های مکرر از منطقه غرب، شهید نورعلی شوشتری برای بررسی اوضاع به حضور حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رئیس‌جمهور وقت، رفت. ایشان پس از شنیدن گزارش‌ها، با وجود فضای مبهم و اطلاعات ناقص، تحلیلی دقیق از ماهیت تهاجم ارائه کردند و فرمودند: «من فکر می‌کنم که منافقین هستند؛ شما بروید و مطمئن شوید.»

پس از بررسی‌های بیشتر، مشخص شد که مهاجمان همان نیروهای سازمان منافقین هستند. شهید شوشتری بار دیگر گزارش را به رهبر انقلاب ارائه کرد و اعلام نمود که مهاجمان منافقین‌اند. در همان مقطع نیز حضرت آیت‌الله خامنه‌ای هدف اصلی این عملیات را تشخیص دادند و فرمودند که هدف منافقین، تهران است.

سردار شهید نائینی در این گفت‌وگو تأکید می‌کند که اهمیت این تشخیص در آن بود که در همان ساعات نخست تهاجم، هنوز هیچ سند قطعی از برنامه عملیاتی منافقین در اختیار نیروهای خودی قرار نداشت؛ اما پس از پایان عملیات و با کشف اسناد و مدارک به‌جامانده از منافقین، مشخص شد که مقصد نهایی آنان واقعاً تهران بوده است. این اسناد، درستی همان تحلیل اولیه را به‌روشنی تأیید کرد.

بر پایه همین تشخیص، رهبر انقلاب و فرماندهان ارشد سپاه تصمیم گرفتند شهید نورعلی شوشتری بی‌درنگ از جبهه جنوب به غرب کشور اعزام شود تا در ساماندهی و هدایت عملیات نقش‌آفرینی کند؛ حضوری که در ادامه، زمینه‌ساز طراحی و فرماندهی عملیات مرصاد و شکست قاطع منافقین شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه