English

وزیر کشور:

استفاده از ظرفیت بانوان در مدیریت امتیاز دادن نیست بلکه یک ضرورت ملی است

وزیر کشور گفت: بهره‌گیری از ظرفیت زنان در مسئولیت‌های مدیریتی «منت» دولت نیست، بلکه ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای پیشرفت ایران است و هرجا بانوان وارد عرصه مدیریت شده‌اند، نتایج موفق‌تری رقم خورده است.

اسکندر مومنی + وزیر کشور
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج

، اسکندر مومنی وزیر کشور در نشست با بانوان فرماندار و بخشدار سراسر کشور، ضمن گرامیداشت یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه، دانشمندان، زنان، مردان و کودکان جان‌باخته در دفاع از ملت‌های مظلوم و همچنین سرداران و فرماندهان شهید، به‌ویژه سردار شهید حسین سلامی، اظهار داشت: به همه همکاران، معاونان استانداران، فرمانداران، شهرداران، دهیاران و مدیران کل وزارت کشور خوش‌آمد می‌گویم. همچنین از حضور سرکار خانم بهروزآذر، معاون رئیس‌جمهور و خانم دکتر سلامی، فرزند سپهبد شهید، تشکر می‌کنم.

وی با تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن و مادر گفت: افتخار می‌کنم که امروز میزبان جمعی از بانوان توانمند از سراسر کشور هستیم، حضور شما نشان می‌دهد که زنان در عرصه‌های مختلف، فرصتی ارزشمند برای حکمرانی صحیح هستند.

وزیر کشور در ادامه تصریح کرد: استفاده از بانوان در مسئولیت‌ها یک لطف یا امتیاز نیست که دولت یا وزارت کشور به زنان بدهد؛ این یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر برای پیشرفت کشور است، هیچ ملتی بدون بهره‌گیری از نیمی از جمعیت خود نمی‌تواند مسیر توسعه را طی کند، بانوان مسئولیت‌پذیرترند، نیاز به حمایت خاص ندارند، فقط باید فرصت برابر برایشان فراهم شود تا خودشان توانمندی‌شان را ثابت کنند.

مومنی با اشاره به تدابیر رئیس‌جمهور گفت: در انتصابات، نگاه جنسیتی، امنیتی یا مذهبی نداشتیم. برای اولین‌بار استانداران اهل سنت در کردستان و سیستان‌وبلوچستان و همچنین استاندار عرب‌تبار در خوزستان انتخاب شدند. ملاک ما فقط شایسته‌سالاری بود.

وی ادامه داد: در وزارت کشور حدود پنج‌هزار بانو در مسئولیت‌های مدیریتی حضور دارند؛ از معاون وزیر تا مدیرکل، معاون استاندار، شهردار و بخشدار. امروز بیش از سه‌هزار دهیار زن در سراسر کشور فعالیت می‌کنند، این یک گام بزرگ است، اما کافی نیست و نباید به آن بسنده کنیم.

وزیر کشور با بیان اینکه هرجا زنان فرصت پیدا کردند، درخشیدند، افزود: در ورزش دیدیم که چگونه بانوان ورزشکار با افتخار پرچم ایران را در میادین جهانی برافراشتند و مورد تحسین رهبر معظم انقلاب قرار گرفتند، در پزشکی، دانشگاه‌ها و علوم مختلف نیز بانوان با تلاش خود به عالی‌ترین رتبه‌ها رسیده‌اند.

وی گفت: این انتخابِ دولت نیست که بگوید حتماً باید از بانوان استفاده شود؛ این یک نیاز ملی است.

وی گفت: آمارها حتی در حوزه رانندگی هم نشان می‌دهد که زنان قانون‌مندتر عمل می‌کنند و تخلفات کمتری دارند.

مومنی با اشاره به دیدار اخیر رهبر انقلاب با جمعی از بانوان گفت: بیانات معظم‌له درباره نقش زن، برای همه مسئولان و جامعه باید نقشه راه باشد. ما نیز در وزارت کشور حداکثر تلاش خود را برای ایجاد فرصت برابر در همه عرصه‌ها انجام می‌دهیم.

وزیر کشور در بخش دیگری از سخنانش گفت: طبق گزارشی که دریافت کردم، در شهرهایی که بانوان به‌عنوان نامزد انتخابات شوراها حضور داشتند، میزان مشارکت مردم نیز افزایش یافته است. این نشان می‌دهد حضور زنان تأثیر مستقیم بر مشارکت سیاسی دارد.

وی افزود: در بازدیدهایی که از استان‌ها داشتم، شاهد بودم بانوان کارآفرین و سرمایه‌گذار چگونه با توانمندی، واحدهای تولیدی را اداره می‌کنند، این نمونه‌ها ثابت می‌کند که وقتی فرصت داده می‌شود، بانوان بهترین عملکرد را دارند.

مومنی تأکید کرد: ما در مسیر استفاده حداکثری از ظرفیت بانوان مصمم هستیم و اعتقاد داریم هیچ عرصه‌ای نیست که زنان نتوانند در آن نقش‌آفرینی کنند.

در پایان مراسم  برخی فرمانداران و بخشداران بانوی  جدید احکام خود را  از وزیر کشور دریافت کردند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه