سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

دفاع یک عضو مجلس نمایندگان آمریکا از اقدام تروریستی داعش در تهران

یک نماینده جمهوری‌خواه آمریکا حمله اخیر گروه تکفیری و صهیونیستی داعش را در تهران اتفاقی خوب توصیف کرد.

پرچم آمریکا

به گزارش خبرگزاری موج به نوشته روزنامه هاآرتص، دینا روراباکر عضو جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا روز پنج‌شنبه در جلسه استماع کمیته امور خارجی این مجلس حمله اخیر گروه تکفیری و صهیونیستی داعش را در تهران اتفاقی خوب توصیف کرد.

وی در اظهارات خود در این جلسه که با موضوع بررسی منابع مالی حزب‌الله تشکیل شده بود، گفت: اخیراً شاهد حمله به ایران بوده‌ایم. من می‌خواهم این نکته را مطرح کنم و ببینم شما چه فکر می‌کنید. آیا این خوب نیست که در نهایت کاری کنیم که آمریکا از سنی‌هایی حمایت کند که به حزب‌الله و شیعه‌هایی که برای ما تهدید هستند، حمله می‌کند؟ آیا این اقدام خوبی نیست؟

آرون مگید، یک عضو دیگر مجلس نمایندگان آمریکا نیز در این جلسه در ادعایی بی‌اساس، ایران را به حمایت از تروریسم متهم کرد و خواستار تحریم‌های بیشتر علیه ایران به دلیل حمایت از حزب‌الله شد.

به گزارش ایسنا، این اظهارات خصمانه در حالی مطرح می‌شود که اقدام تروریستی روز چهارشنبه چند عضو گروه تروریستی داعش در تهران منجر به شهادت ۱۷ تن از هموطنانمان و مجروح شدن بیش از ۴۰ نفر شد. بسیاری از  مقامات دنیا در واکنش به این اقدام ددمنشانه و غیرانسانی آن را محکوم و با دولت و ملت ایران ابراز همدردی کردند اما رئیس جمهور آمریکا در حالی به این حادثه واکنش نشان داد که باز هم ادعاهای بی‌اساس و ساختگی واشنگتن را علیه کشورمان تکرار کرد و گفت که حامیان تروریسم خود قربانی آن می‌شوند.

بر کسی پوشانده نیست که آمریکا و متحدان منطقه‌ای‌اش با سیاست‌های مداخله‌جویانه و تفرقه‌افکنانه‌شان در منطقه موجب ظهور و توسعه تروریسم در منطقه و سپس جهان شده‌اند اما این کشورها تلاش می‌کنند تا با طرح ادعاهای خود علیه کشورمان، ایران را برای این حوادث در سراسر دنیا مقصر جلوه دهند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه