سرخط خبرها
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است
  • ردیابی مصرف بنزین با کارت بانکی

جابجایی ۳۰۰ هزار مسافر نوروزی از طریق پایانه‌های مشهد؛ کاهش ۲۵ درصدی نسبت به سال قبل

مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد از ورود و خروج حدود ۳۰۰ هزار مسافر از طریق پایانه‌های این شهر از ابتدای طرح نوروزی (۲۵ اسفند ۱۴۰۴) تاکنون خبر داد و گفت: این تعداد مسافر توسط ۳۳ هزار و ۱۵۷ دستگاه اتوبوس جابجا شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری مشهد گفت: در حالی که حدود ۳۰۰ هزار مسافر از طریق پایانه‌ها وارد مشهد شده‌اند، همین تعداد مسافر نیز از طریق پایانه‌های مشهد به سایر شهرها و استان‌ها منتقل شده‌اند.

محمد علیزاده با مقایسه آمار امسال با سال گذشته، اظهار داشت: متاسفانه شاهد کاهش ۲۵ درصدی در جابجایی مسافر نسبت به مدت مشابه سال قبل بوده‌ایم.

علیزاده با اشاره به ارائه خدمات مناسب در پایانه‌ها به مسافران، اعلام کرد: پایانه مسافربری امام رضا (ع) به عنوان اصلی‌ترین مرکز جابجایی مسافر، سالانه به ۲۷ میلیون زائر خدمت‌رسانی می‌کند.

وی در پایان تصریح کرد: در مجموع، حدود ۲ میلیون زائر و مسافر از ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۴ تاکنون به طرق مختلف، از جمله خودروهای شخصی، ناوگان ریلی و عمومی جاده‌ای، به مشهد وارد شده‌اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه