دستگیری ۴۸۴ سارق و مالخر طی ۳ روز اخیر در خراسان رضوی

رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی گفت: ۴۸۴ متهم به سرقت و مالخری اموال مسروقه طی ۷۲ ساعت گذشته در شهرستان های مختلف این استان شناسایی و دستگیر شدند.

طرح دستگیری سارقان و مالخران
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، سرهنگ کارآگاه نبی الله  افزود: در اجرای ماموریت گسترده و بی امان مقابله جدی و هدفمند با سرقت و به ویژه سرقت های خشن، کش روزنی و سرقت از اماکن خصوصی، طرح ضربتی مبارزه با سارقان و مالخران در سطح استان به اجرا درآمد.

وی بیان کرد: در این طرح ۷۲ ساعته و با تلاش شبانه روزی کارآگاهان، ۴۵۷ متهم به سرقت و ۲۷ مالخر اموال مسروقه شناسایی و طی عملیات های جداگانه و با همکاری فرماندهی انتظامی شهرستان ها دستگیر و برای آنها پرونده قضایی تشکیل شد.

رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی اظهار کرد: همچنین در اجرای این طرح هفت محکوم متواری و تحت تعقیب قضایی نیز شناسایی و دستگیر شدند.

مرادی ادامه داد: با تلاش و انجام شگردهای پلیسی توسط کارآگاهان، هشت پرونده سرقت های خشن، ۳۲ پرونده کش رو زنی و ۳۴ فقره پرونده سرقت از اماکن خصوصی کشف و رمزگشایی شدند.

وی گفت: در مجموع طی این عملیات گسترده ۵۲۱ پرونده انواع سرقت ها توسط کارآگاهان رمزگشایی شد و تحقیقات تکمیلی از متهمان همچنان ادامه دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه