سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

پلیس سه سارق و یک مالخر تلفن همراه را در صحن حرم مطهر دستگیر کرد

سرکلانتر دهم پلیس پیشگیری پایتخت، از دستگیری سه سارق و یک مالخر تلفن همراه در صحن حرم مطهر خبر داد و گفت این افراد پیش از اقدام به سرقت شناسایی و بازداشت شدند.

دستگیری اعضای باند مامورنما در تهران
به گزارش خبرگزاری موج

، سرهنگ سید امین موسوی، سرکلانتر دهم پلیس پیشگیری پایتخت، اعلام کرد: در پی مراجعه یکی از شهروندان به کلانتری و اعلام شکایت مبنی بر سرقت تلفن همراه، عوامل تجسس کلانتری ۲۰۵ صحن مطهر بررسی موضوع را آغاز کردند.

وی افزود: مأموران با بررسی دقیق تصاویر دوربین‌های مداربسته و به‌کارگیری شیوه‌های نوین پلیسی، موفق شدند هویت دو نفر از سارقان را شناسایی کنند و مشخصات ظاهری آن‌ها را در اختیار کلیه واحدهای گشتی قرار دهند. ماموران گشت در جریان عملیات، متهمان را هنگام زاغ‌زنی در صحن حرم مطهر مشاهده و قبل از هرگونه اقدام مجرمانه دستگیر کردند.

سرکلانتر دهم پلیس پیشگیری پایتخت ادامه داد: در بازرسی اولیه از این افراد پنج دستگاه تلفن همراه سرقتی کشف شد. متهمان پس از انتقال به کلانتری به جرم خود مبنی بر سرقت اماکن خصوصی اعتراف کرده و به ده فقره سرقت مشابه اشاره کردند.

موسوی خاطرنشان کرد: متهمان در اظهارات خود اعلام کردند تلفن‌های سرقتی را به یک مالخر فروخته‌اند. با هماهنگی مقام قضایی، مأموران به مخفیگاه این فرد مراجعه و او را نیز دستگیر کردند. هر سه متهم برای ادامه رسیدگی به پرونده تحویل مراجع قضایی شدند.

این مقام انتظامی از شهروندان خواست برای جلوگیری از بروز موارد مشابه، در اماکن عمومی نسبت به اطراف خود هوشیار باشند و موارد مشکوک را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس گزارش دهند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه