سرخط خبرها
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

سارق و مالخر با تحقیقات پلیسی در پایتخت دستگیر شدند

سرهنگ ضرونی، سرکلانتر چهارم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارق، مالخر و کشف اموال مسروقه خبر داد.

دستگیری سارقان حرفه‌ای جیب بر در پایتخت
به گزارش خبرگزاری موج

​، سرهنگ صادق ضرونی سرکلانتر چهارم پلیس پیشگیری پایتخت گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت از انباری در سطح حوزه، پیگیری موضوع و دستگیری عامل یا عوامل این سرقت‌ها در دستور کار تیم عملیات کلانتری ۱۲۰ سیدخندان قرار گرفت.

سرهنگ ضرونی در ادامه افزود: مأموران مراجعه به محل‌هایی که سرقت‌ها در آن رخ داده بود و انجام تحقیقات و بررسی‌های ویژه پلیسی، موفق به شناسایی هویت و مخفیگاه یک نفر سارق شدند و با کسب مجوز از مقام قضائی به مخفیگاه وی مراجعه کردند.

این مقام انتظامی اضافه کرد: در یک عملیات ویژه و غافلگیرکننده پلیسی، مأموران متهم را دستگیر کردند و در انجام بازرسی‌های ویژه پلیسی موفق به کشف ۴ عدد مینیاتوری برق، ابزار و ادوات مخصوص سرقت کشف و به همراه متهم به کلانتری منتقل شدند. متهم در کلانتری به جرم خود مبنی بر سرقت از انباری‌ها اعتراف کرد و همین طور اعلام کرد که اموال سرقتی را به یک نفر مال‌خر به فروش می‌رساند.

سرکلانتر چهارم پلیس پیشگیری پایتخت بیان کرد: با انجام بررسی‌های و تحقیقات میدانی مخفیگاه متهم نیز شناسایی شد و در یک عملیات جداگانه مال‌خر نیز دستگیر و زمین گیر شد. هر دو متهم به همراه پرونده تشکیل شده تحویل مقام قضائی شدند.

سرهنگ ضرونی به شهروندان توصیه کرد با ارتقای سیستم امنیتی اماکن خصوصی امکان سرقت را به حداقل برسانند و در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک حتماً به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه