سرخط خبرها
  • عارف: از مشارکت زنان در دولت بسیار راضی هستیم
  • شناسایی ۹ مورد تب کریمه کنگو در استان یزد؛ یک فوتی ثبت شد
  • پرداخت ۶ هزار میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی دانشگاهی و علوم پزشکی
  • شمارش معکوس برای لژیونر‌های مشمول؛ دردسر بزرگ فوتبال ایران در راه است
  • راهور: جاده چالوس دوطرفه شد
  • هشدار پلیس فتا درباره ربات‌های جعلی و ارز‌های دیجیتال
  • معوقات بازنشستگان مهر و آبان پرداخت می‌شود
  • ایران به عضویت کمیته عمومی کنفرانس سالانه آژانس اتمی درآمد
  • نظامیان رژیم صهیونیستی خبرنگار پرس تی‌وی در کرانه باختری را ربودند
  • جبلی: برنامه‌های هویت‌محور باعث افزایش مخاطبان رسانه ملی شد
  • کشف ۵۳ قطعه سکه هزاره اول قبل از میلاد در لرستان
  •  تجهیز مدارس تهران با ۷۲ هزار بسته ورزشی و ۱۰۰۰ اتاق بهداشت
  • پلیس در تعقیب پزشکی که بیمارانش را ناقص می‌کند
  • عدم کمبود دارو‌های حیاتی و ضروری در کشور
  • سرقت مسلحانه و مرگ تلخ پدر در کوار/ تهدید اعضای خانواده در صورت پیگیری
  • بختیاری زاده: بازیکنانم فوق العاده بودند/ السد یکی از بهترین تیم های آسیاست
  • پورشه، مرسدس‌بنز و MAYBACH در فهرست خودرو‌های مجاز وارداتی
  • برخورد با شناور، علت مرگ نهنگ ۱۰ تنی «براید» در ساحل چارک
  • شوک استراتژیک به عربستان پس از عدم ورود آمریکا به جنگ یمن
  • دولت: درباره موضوع موتورسواری بانوان یک خلاء قانونی وجود دارد

سرپرست پایانه مرزی دوغارون:

اتمام محدودیت‌های زمانی در پایانه مرزی دوغارون

سرپرست پایانه مرزی دوغارون بیان کرد: محدودیت‌های زمانی که از سوی مسوولان گذرگاه مرزی "اسلام قلعه" افغانستان برای ورود ناوگان ایرانی وضع شده بود، بدنبال تعاملات مرزی دوجانبه برچیده شد.

 پایانه مرزی دوغارون

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، اسماعیل پورعابد؛ سرپرست پایانه مرزی دوغارون در خبری اعلام کرد: محدودیت‌های زمانی که از سوی مسوولان گذرگاه مرزی "اسلام قلعه" افغانستان برای ورود ناوگان ایرانی وضع شده بود، بدنبال تعاملات مرزی دوجانبه برچیده شد.

پورعابد در ادامه این خبر اضافه کرد: از ابتدای هفته جاری مسوولان گذرگاه مرزی اسلام قلعه، ورود کامیونهای تجاری ایرانی به افغانستان در مسیرهای دوغارون به اسلام قلعه و هرات را به ترتیب با محدودیت یکبار ورود ۱۰ و ۲۰ روزه مواجه کرده بود.

سرپرست پایانه مرزی دوغارون متذکر شد: محدودیت ها به این شکل بود که کامیونهای ایرانی حامل بار صادراتی فقط هر ۱۰ روز یکبار اجازه ورود به محوطه گمرکی اسلام قلعه افغانستان و یا هر ۲۰ روز تردد از دوغارون تا هرات را داشتند و برای ورود مجدد باید این روزها سپری شود.

وی همچنین ابرازداشت: این اعمال محدودیت چند روزه، کرایه حمل بار تجار افغانستانی به هرات را افزایش داده و موجب نارضایتی رانندگان و مالکان ناوگان تجاری ایرانی نیز شده بود.

پورعابد گفت: برای رفع این مشکل جلسه دیدار مرزی با مسوولان طالبان در گذرکاه مرزی اسلام قلعه-دوغارون برگزار و مشکلات پیش آمده مطرح گردید و طرف افغانستانی با محدودیت زمانی برای ورود ناوگان ایرانی به اسلام قلعه را لغو کرد.

سرپرست پایانه مرزی دوغارون تاکید کرد: بر اساس اعلام مسوولان مرزی افغانستانی و رانندگان ایرانی، اکنون محدودیت زمانی برای ورود ناوگان ایرانی با تعاملات مرزی دو جانبه برطرف شده است.

پورعابد در خاتمه یادآور شد: در حال حاضر روزانه بین ۵۵۰ تا ۶۰۰ کامیون حامل بار صادراتی و ترانزیتی از گذرگاه مرزی اسلام قلعه – دوغارون تردد می کنند و پایانه مرزی دوغارون تایباد در شرق خراسان رضوی در فاصله ۱۳۰ کیلومتری هرات افغانستان و ۲۵۰ کیلومتری جنوب شرق مشهد قرار دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه