سرخط خبرها
  • رکوردشکنی استقلال، باخت فنی پرسپولیس و وضعیت قرمز سپاهان
  • چال‌کندی دزفول در گرداب بی‌قانونی و هنجارشکنی
  • نیروگاه خورشیدی ۹۵ مگاواتی تهران با حضور رئیس جمهور
  • مخبر: پاسخ ایران قاطع‌تر از گذشته خواهد بود
  • اعزام روزانه ۱۰۰۰ کامیون برای تأمین نیاز کشور به چابهار
  • بازگشت دو فروند هواپیما به ناوگان عملیاتی کشور
  • باخت پرسپولیس تاوان تفکرات دفاعی تارتار را داد
  • تاب‌آوری شبکه مخابرات تهران در برابر قطعی برق افزایش یافت
  • ادارات تا ۱۵ شهریور از ساعت ۷ تا ۱۳ فعالیت می‌کنند
  • طرح آشیان به تهران و مشهد رسید/برنامه دولت برای مهار فشار اجاره بر زوج‌های جوان

للـه‌گانی مدیرعامل بانک خبر داد:

بدهی سازمان تامین اجتماعی به بانک رفاه کارگران تهاتر شد

مدیرعامل بانک رفاه کارگران از تهاتر بدهی ۸۸ هزار میلیارد تومانی سازمان تامین اجتماعی با این بانک، خبر داد.

بانک رفاه کارگران

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، دکتر اسماعیل للـه‌گانی طی سخنانی در حاشیه مراسم افتتاح ساختمان جدید مدیریت شعب استان خراسان شمالی و بازدید از شعب بانک و گفت‌وگو با مشتریان استان، با تبریک فرا رسیدن هفته تامین اجتماعی گفت: سازمان تامین اجتماعی از سال ۱۳۹۵ به بعد، امکان بازپرداخت تسهیلاتی که از بانک رفاه کارگران دریافت کرده بود را نداشت و به همین دلیل حجم بدهی این سازمان به بانک بسیار افزایش یافت و به رقم ۸۸ هزار میلیارد تومان رسید. این میزان بدهی باعث شده بود تا به واسطه قوانین و مقررات بالادستی، بخش زیادی از منابع بانک امکان ورود به چرخه ارائه خدمات را نداشته باشد و به دنبال خود مشکلات بسیاری را ایجاد کرده بود.

وی با اشاره به اینکه، بانک رفاه کارگران از حدود دو سال پیش اقدامات لازم در راستای دریافت بدهی بانک از سازمان تامین اجتماعی را با جدیت بسیار دنبال ‌می‌کرد، خاطرنشان ساخت: خوشبختانه با همکاری سازمان تامین اجتماعی، مقرر شد ۸۸ هزار میلیارد تومان از بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی از طریق واگذاری سهام تهاتر شود و بر این مبنا مصوب شد که متقابلا سهام‌های مذکور با بدهی سازمان به بانک رفاه کارگران تهاتر شود.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران، تصریح کرد: با تهاتر بدهی سازمان تامین اجتماعی با بانک، بستر توسعه فعالیت‌های بانک به منظور حمایت از حوزه تولید و اشتغال کشور بیش از پیش فراهم خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه