سرخط خبرها
  • رکوردشکنی استقلال، باخت فنی پرسپولیس و وضعیت قرمز سپاهان
  • چال‌کندی دزفول در گرداب بی‌قانونی و هنجارشکنی
  • نیروگاه خورشیدی ۹۵ مگاواتی تهران با حضور رئیس جمهور
  • مخبر: پاسخ ایران قاطع‌تر از گذشته خواهد بود
  • اعزام روزانه ۱۰۰۰ کامیون برای تأمین نیاز کشور به چابهار
  • بازگشت دو فروند هواپیما به ناوگان عملیاتی کشور
  • باخت پرسپولیس تاوان تفکرات دفاعی تارتار را داد
  • تاب‌آوری شبکه مخابرات تهران در برابر قطعی برق افزایش یافت
  • ادارات تا ۱۵ شهریور از ساعت ۷ تا ۱۳ فعالیت می‌کنند
  • طرح آشیان به تهران و مشهد رسید/برنامه دولت برای مهار فشار اجاره بر زوج‌های جوان

از ۱۹ الی ۲۷ تیر ماه؛

جشنواره "عید تا عید" برگزار می‌ شود

جشنواره "عید تا عید" با هدف معرفی امکانات و ظرفیت‌های "سامانه بتا"(بستر تامین اعتبار) بانک رفاه کارگران برگزار می‌شود.

بانک رفاه کارگران3

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، این جشنواره با هدف معرفی امکانات و ظرفیت‌های "سامانه بتا"(بستر تامین اعتبار) بانک رفاه کارگران برگزار می‌شود.

بر اساس این گزارش، مشتریان بانک رفاه کارگران می‌توانند با شرکت در جشنواره عید تا عید این بانک و پاسخ به سوالات مسابقه مربوطه که ویژه سامانه بتا (بستر تامین اعتبار) طراحی شده است، به قید قرعه از جوایز ارزشمند مسابقه مذکور بهره‌مند شوند.

لازم به ذکر است، علاقه‌مندان واجد شرایط می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص جشنواره عید تا عید بانک رفاه کارگران و شرکت در مسابقه این جشنواره به سایت بانک به نشانی: www.refah-bank.ir مراجعه کنند.

گفتنی است، «سامانه بتا» بانک رفاه کارگران با هدف توسعه خدمات و محصولات غیرحضوری این بانک راه‌اندازی شده است و در فاز نخست بازنشستگان و مستمری‌بگیران معزز سازمان تامین اجتماعی که حقوق خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از طریق این سامانه نسبت به تهیه کالا و خدمات مورد نیاز خود به صورت اقساطی، اقدام کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه