English

استاندار مازندران:

فرصت های اقتصادی شرق مازندران باید احیا شود / کریدور شمال جنوب، محوری ترین ظرفیت برای توسعه منطقه شرق مازندران است

استاندار مازندران با بیان اینکه فرصت های اقتصادی و شرق مازندران باید احیا شود، گفت: منطقه شرق مازندران دارای توانمندی های فراوانی است و کریدور شمال جنوب، محوری ترین ظرفیت برای توسعه این منطقه است.

فرصت های اقتصادی شرق مازندران باید احیا شود / کریدور شمال جنوب، محوری ترین ظرفیت برای توسعه منطقه شرق مازندران است

به گزارش خبرگزاری موج مازندران،‌ سید محمود حسینی پور استاندار مازندران در همایش فرصت های سرمایه گذاری استان که با محوریت شهرستان بهشهر، نکا و گلوگاه برگزار شد، با عنوان اینکه همایش بین المللی فرصت های سرمایه گذاری اسفند ماه در مازندران برگزار می شود، اظهار داشت: اجازه نمی دهیم هیچ کس در روند سرمایه گذاری مانع ایجاد کند.

وی با بیان این که دشمنان قصد دارند با تحریم های سنگین و توطئه های پیچیده حرکت نظام اسلامی را در مسیر رشد و توسعه متوقف کنند، ادامه داد: دشمنان با به کارگیری همه ابزارها نتوانستند جمهوری اسلامی ایران را متوقف کنند و ما تبدیل به قدرت اول منطقه شدیم.

استاندار مازندران افزود: بزرگترین جنگ سایبری قرن 21 طی دو ماه گذشته علیه جمهوری اسلامی به کار گرفته شد فارغ از این که ایران اسلامی سرزمین شهیدان و پیروان آل الله و حضرت اباعبدالله الحسین (ع) است و پایداری و ایستادگی در مسیر صیانت از آرمان های انقلاب، مرادشان است.

وی با بیان اینکه دشمن تمام مسیرهای اقتصادی را به روی جمهوری اسلامی بست که یک جریان مردمی مقتدر همچون لشگر اقتصادی کشور و تولید کنندگان با اراده و غیرت تمام توانستند دشمن را متوقف کنند، یادآور شد: تجار و صادر کنندگان توانستند علیرغم همه تحریم ها راه های اقتصادی را در کشور بازگشایی کنند و مازندران در عرصه بزرگ اقتصادی خط مقدم مبارزه با دشمنان بود.

حسینی پور با اشاره به این که در زمینه تولید برخی محصولات مقام اول کشور را داریم که نباید نادیده گرفته شود، ابراز داشت: در سه شهرستان بهشهر، نکا و گلوگاه مراکز مهم صنعتی، تولیدی و اقتصادی داریم که بیانگر نقش ممتاز منطقه در اقتصاد استان و کشور است.

وی با تأکید بر این که فرصت های اقتصادی شرق مازندران باید احیا شود چرا که بهترین شرایط اقلیمی و جغرافیایی را دارد و این منطقه در کریدور شمال جنوب واقع است، بیان داشت: نگاه به غرب از سوی دولت های اخیر موجب عقب ماندگی شرق مازندران و مغفول ماندن ظرفیت های این بخش شده است و کریدور شمال جنوب محوری ترین ظرفیت برای توسعه منطقه شرق مازندران است.

استاندار مازندران با بیان این که کشور تصمیم گرفت هژمونی غربی را بشکند و محصولات خود را به کشورهای شرق از طریق بندر امیر آباد که ظرفیت عظیمی دارد صادر کند، اظهار داشت: 90 درصد ظرفیت بندر امیر آباد راکد مانده است که باید احیا شود و صنایع تبدیلی اولویت اول ما در شرق استان است و باید تلاش مان این باشد تولیدات مان را تبدیل کنیم و به فروش برسانیم.

وی عنوان داشت: 15 محصول صنایع تبدیلی برنج در استان تولید می شود و در گلوگاه که مرکز تولید انجیر است را می توانیم با استفاده از صنایع تبدیلی توسعه بدهیم که تاکنون مغفول مانده است و تسهیلاتمان را باید به سمت روستاها ببریم که جمهوری اسلامی ایران این افتخار را دارد تمامی امکانات را به روستاها برده است.

حسینی پور تصریح کرد: پانصد روستای استان را برای توسعه اقتصادی پایلوت قرار دادیم و اقدامات مهمی در دستور کار قرار دارد و توسعه بافت روستایی نیز در برنامه قرار دارد تا مورد استفاده مردم قرار گیرد.

وی، دو هزار واحد 100 راسی جهت تولید شیر در روستاهای استان در دست بررسی است که صنعت دامپروری می بایست در روستاها مستقر شود.

 استاندار مازندران افزود: در روستای خرماکلا قائم شهر برند لیموترش را توانستند صادرات و روستای خودشان را به یک روستای حرفه ای تبدیل کنند و اگر قرار باشد مازندران را ارتقاء دهیم باید فرهنگ کار مشارکتی و همدلی را ارتقا ببخشیم.

 وی با بیان این که برای اینکه موانع سرمایه گذاری را از پیش روی سرمایه گذاران برداریم، مدت صدور مجوز سرمایه گذاری را کاهش دادیم و به همین منظور پنجره واحد را در استان ایجاد کردیم، عنوان داشت: تاکنون 162 فرصت سرمایه گذاری در این سه شهرستان شناسایی شده است که دستور دادیم هر سرمایه گذاری در کمتر از یک ماه مجوز لازم را دریافت کند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه