English

از ابتدای سال جاری صورت گرفت؛

تخلیه و بارگیری بیش از دو میلیون انواع کالا در بندر خلیج فارس

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان شهریورماه امسال، 2 میلیون و 659 هزار و 308 تن انواع کالای نفتی و غیرنفتی در حیطه نظارتی بندر خلیج فارس تخلیه و بارگیری شد.

تخلیه و بارگیری بیش از دو میلیون انواع کالا در بندر خلیج فارس

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، حسین عباس‌نژاد با بیان اینکه بندر خلیج فارس زیرمجموعه‌ای از منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی با رویکرد عمده عملیات نفتی ومواد معدنی محسوب می‌شود، اظهار داشت: از 2 میلیون و 659 هزار و 308 تن انواع کالای نفتی و غیرنفتی جابه جا شده، یک میلیون و 996 هزار و 41 تن مربوط به فرآورده‌های نفتی و 663 هزار و 267 تن نیز به مواد معدنی صادراتی اختصاص دارد.

وی از کاهش 100 درصدی واردات نفتی در این بندر خبر داد و افزود: در این دوره زمانی، 69هزار و 280 تن فرآورده نفتی از بندر خلیج فارس به صورت ترانزیت و 81 هزار و 854 تن نیز کابوتاژ (حمل و نقل ساحلی) شده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان عنوان کرد: در این بندر عملیات جابجایی انواع فرآورده‌های نفتی از قبیل بنزین، نفت گاز، نفت کوره، قیر، نفت سفید، هیدروکربور، فورفورال و انواع روغن‌ها انجام می‌شود.

عباس‌نژاد با بیان اینکه چهار شرکت بخش خصوصی در زمینه بانکرینگ در بندر نفتی خلیج فارس فعالیت دارند، گفت: حجم بانکرینگ در این بندر طی نیمه نخست سال جاری 291هزار و 979 تن بوده که در هم‌سنجی با مدت مشابه سال قبل 46.88 درصد کاهش داشته است.

وی تصریح کرد: حجم واردات فرآورده های نفتی در شش ماه گذشته به رقم صفر رسیده که به دلیل افزایش توان تولید داخلی، شاهد کاهش 100درصدی واردات این فرآورده‌ها در همسنجی با مدت مشابه سال گذشته هستیم.

مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی عنوان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، 618 فروند شناور در اسکله‌های تحت نظارت بندر خلیج فارس پهلو گرفته‌اند که از این تعداد، 433 فروند مربوط به کشتی‌های حامل فرآورده نفتی و 815 فروند مربوط به شناورهای مواد معدنی بوده است.

عباس‌نژاد با تشریح ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بندر خلیج فارس گفت: این بندر دارای 16 پست اسکله نفتی و 9 پست اسکله خدماتی با ظرفیت آبخور متوسط ۷,۵ متر و قابلیت پهلودهی به شناورهایی با تناژ حداکثر ۱۰ هزار تن است.

وی اضافه کرد: علاوه بر این اسکله‌های شماره ۱، ۲ و ۳ بندر شهید رجایی نیز امکان پهلودهی شناورهای نفتی با ظرفیت بیش از ۳۰ هزار تن و اسکله ۲۵ فولاد (با کاربری نفتی) با ظرفیت آبخور ۱۲ متر از توان پهلودهی شناورهای با تناژ بالای ۶۰ هزار تن برخوردار است.

بیشتر بخوانید:

اجرای طرح‌های جامع گردشگری دریایی با مشارکت بخش خصوصی

به گفته مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان، در حال حاضر 16 شرکت بخش خصوصی با ظرفیت اسمی بیش از 530 هزار مترمکعب در این بندر در زمینه صادرات، واردات، ترانزیت و سوآپ فرآورده‌های نفتی در بزرگترین بندر تجاری ایران فعالیت دارند.

عباس‌نژاد افزایش جذب سرمایه‌گذاری در حوزه انبارش و نگهداری فرآورده‌های نفتی و همچنین پذیرش شرکت‌های دانش‌بنیان در زمینه تولید و پردازش سوخت کم سولفور را به عنوان برنامه های آتی بندر خلیج فارس برشمرد. 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه