سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

۱۲ پرسنل آرامستان بهشت معصومه(س)‌قم به کرونا مبتلا شدند

مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری قم گفت: ۱۲ پرسنل آرامستان بهشت معصومه(س)‌قم به کرونا مبتلا شدند.

بهشت معصومه

به گزارش خبرگزاری موج قم، سید سیف‌الدین موسوی نیارکی با اشاره به فعالیت‌های سازمان به‌ویژه در دوران کرونا اظهار داشت: قبل از شیوع کرونا، تعداد فوتی‌ها در قم یک چهارم تا یک‌پنجم وضع پیک‌های کرونا بود که افزایش آن پس از کرونا، باعث شد آمادگی لازم را مانند بسیاری از آرامستان‌های کشور در ابتدای امر نداشته باشیم.

وی خدمات گروهای جهادی در ابتدای شیوع کرونا را موردتوجه قرار داد و افزود: حضور گروه‌های جهادی در کفن‌ودفن اموات در دوران کرونا واقعاً شایسته قدردانی است و در شرایطی که بسیاری از خانواده‌های متوفیان نگران بودند، این عزیزان در انجام فرایض شرعی و غسل و دفن بهداشتی حضوری فعال داشتند.

مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری قم عنوان کرد: در حال حاضر نیز با توجه به گذشت بیش از ۱۸ ماه از کرونا شاهد فراز و فرودهای زیادی هستیم و در پیک‌های مختلف مشکلاتی دیده می‌شد؛ ارائه خدمات و خرید برخی از تجهیزات با توجه به بسته شدن راه‌ها و برخی از اصناف دشوار شده بود و تا ابتدای سال ۹۹، دوران سختی را پشت سر گذاشتیم تا اینکه ارائه خدمات به روال عادی بازگشت.

وی تصریح کرد: خوشبختانه در برخی از پیک‌ها با کاهش آمار فوت مواجه شدیم، اما در جهت ارائه خدمات بهتر، اقداماتی در این مدت شکل گرفت که احداث سردخانه ۱۰۰ نفره سیار در آرامستان بهشت معصومه(س) در جهت نگهداری اجساد یکی از اقدامات بود.

موسوی نیارکی با تأکید بر اینکه در اوایل شیوع کرونا، برخی از خانواده‌ها نگران بودند و ماندگاری اموات در سردخانه اتفاق می‌افتاد که با احداث سردخانه سیار، بخشی از مشکلات رفع شد افزود: یک سالن سوگواری درگذشته در آرامستان حضرت معصومه(س) فعال بود که تبدیل به غسال‌خانه شد و در جهت خدمت‌رسانی، دو خط غسال‌خانه افزایش دادیم.

وی با اشاره به دیگر خدمات اذعان کرد: همچنین تعداد آمبولانس‌ها را در حمل اموات افزایش دادیم و با اقدامات صورت گرفته مشکلات اولیه رفع شد، اما در پیک‌پنجم دچار مشکلاتی شدیم که دراین‌باره ۱۲ نفر از نیروها به کرونا مبتلا شدند و کار تا حدی کند شد؛ البته اخیراً تعدادی از این نیروها درمان و یا جایگزین شده‌اند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه