سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

فرید جهانشاهلو اعلام کرد؛

اخذ مجوز سالانه تاسیس و ساخت چهار بندر صیادی در هرمزگان

رئیس گروه مرکزی مدیریت بنادر صیادی شیلات هرمزگان از اخذ مجوز سالانه تاسیس و ساخت چهار بندر صیادی هرمزگان به مدت یک سال خبر داد.

بنادر صیادی 1

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، فرید جهانشاهلو رئیس گروه مرکزی مدیریت بنادر صیادی شیلات هرمزگان، از دریافت مجوز ساخت بنادر صیادی از سوی اداره کل بنادر و دریانوردی، پس از بازدید و بررسی های کارشناسان آن اداره خبر داد و افزود: خوشبختانه امسال برای تمام بنادر صیادی که در خواست شده بود این مجوز ها صادر گردید.

فرید جهانشاهلو از بنادر صیادی بندرعباس، چیروئیه، گوگسر و درگهان را به عنوان بنادر صیادی که برای آنها مجوز سالانه تاسیس و ساخت صادر شده است، نام برد.

وی با بیان اینکه صدور مجوز را مستلزم رضایت فنی و کارشناسی کارشناسان اداره کل بنادر و دریانوردی در بازدیدهای دوره ای از این بنادر خواند تصریح کرد: این مهم برای سایر بنادر استان نیز در دست پیگیری است.

گفتنی است؛ استان هرمزگان با بهره برداری از ۲۲ بندر صیادی و بالغ بر چهار هزار و ۵۰۰ فروند شناور صیادی به عنوان قطب صید و صیادی کشور مطرح است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه