سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

فرماندار خمینی شهر:

قشر ضعیف دانش آموز باید مورد توجه قرار گیرد

فرماندار خمینی شهرگفت: قشر ضعیف دانش آموز باید مورد توجه مسوولان و خیرین در شهرستان خمینی شهر قرار گیرند.

فرماندار خمینی شهر2

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، محمودمسلم زاده در جلسه شورای آموزش پرورش شهرستان خمینی شهر گفت: قطعا پروژه مهر و آغاز سال تحصیلی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و باید قشر ضعیف دانش آموز مورد توجه مسئوولان و خیرین قرار گیرد.

وی با توجه به مشکلات مدارس فرسوده شهرستان افزود : تلاش بر این است که با همکاری و تعامل ادارات و دستگاه ها و خیرین شهرستان قدم هایی در جهت بهبود این مدارس برداشته شود.

فرماندار خمینی شهر فعال کردن مشارکتهای مردمی در رفع مشکلات آموزش پرورش را حائز اهمیت برشمردو اظهار کرد: پروژه مهر با هم افزایی دستگاهها به نحو احسنت در کل شهرستان باید  برگزار شود.

رییس اداره آموزش پرورش شهرستان خمینی شهر در ادامه بیان کرد: بزرگترین سرمایه آموزش پرورش نیروی انسانی است و از قِبَل آنها می توان به منابع دیگر دست یافت و شاهد پیشرفت و توسعه شد.

ابراهیم باقری تصریح کرد: هزارو هفتاد و نه نفر در ۶ مدرسه در شهر اصغرآباد خمینی شهر مشغول تحصیل هستند که حدود ۸۰۰ نفر در دوره ابتدایی و مابقی در دوره راهنمایی و دبیرستان مشغول به آموزش هستند.

فرماندار خمینی شهر

وی در بحث وضعیت مدارس شهر اصغر آباد توضیح داد:در این شهر  یک مدرسه بسیار فرسوده وجود دارد که ممکن است با یک لرزش ویران شود و خطر ساز شود و بقیه مدارس از استحکام کافی و لازم برخوردار است.

رییس اداره آموزش و پرورش خمینی شهر با توجه به پرکار بودن ماه شهریور برای سیستم آموزش و پرورش عنوان کرد: ماه مهر فرایندی است که برای هر چه بهتر اجراشدن  زمان زیادی را می طلبد و اگر تمامی دستگاه ها همکاری لازم را نداشته باشد پروژه مهر به خوبی اجرا نخواهدشد.

باقری با ابعاد گسترده ای که پروژه مهر دارد ابراز کرد: دو برنامه شکوفه ها و شروع ماه مهر از مهم ترین پروژه های ماه مهر است.

رییس اداره آموزش و پرورش خمینی شهر در پایان خاطر نشان کرد: وظیفه اصلی آموزش و پرورش تعلیم و تربیت است و یک اداره که این دو وظیفه مهم را عهده دار است ودغدغه اصلی کارکنان و معلمان این سازمان است نباید نگرانی مدارس فرسوده ومخارج مدارس  را داشته باشند و فکر مدیران مدارس را درگیر این قضیه نماید.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه