English

رئیس سازمان سیما، منظر وفضای سبز شهری شهرداری سنندج عنوان نمود:

کاهش ۹۵ درصدی آتش سوزی پارک های جنگلی سنندج در سال گذشته

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری سنندج با بیان اینکه سال گذشته با اقدامات مناسب و استقرار آتش بانان شاهد کاهش 95 درصدی آتش سوزی در پارکهای جنگلی در سطح شهر بودیم گفت: بارندگی های امسال باعث شده که پوشش گیاهی در برخی از نقاط آبیدر به بیش از یک متر برسد.

کاهش 95 درصدی آتش سوزی پارک های جنگلی سنندج در سال گذشته

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، شرمین شریفی در این ارتباط اظهار داشت: حفاظت و صیانت از پارکهای جنگلی در مقابل حوادث مختلف نظیر آتش سوزی از مهم ترین اهداف و اولویت های این سازمان است.

رئیس سازمان سیما ،منظر وفضای سبز شهری شهرداری سنندج بیان کرد: علاوه بر پارک جنگلی آبیدر که از اهمیت ویژه ای برخوردار است دیگر پارک های جنگلی در سطح شهر نظیر نیشتمان و توس نوذر هم اقدامات  پیشگیرانه در خصوص جلوگیری از آتش سوزی صورت خواهد گرفت.

وی گفت: سال گذشته  پارک جنگلی آبیدر به 7 زون تقسیم شد و آتش بانان هم در زون های تعیین شده  بصورت شبانه روزی مستقر شد ند.

 شریفی اعلام کرد: سال گذشته با اقدامات مناسب و همچنین تعامل و همکاری آتش نشانی، منابع طبیعی و سازمان های مردم نهاد شاهد کاهش 95 درصدی آتش سوزی در پارک های جنگلی در سطح شهر بودیم.

وی افزود: خوشبختانه امسال شاهد بارش های فراوان برف و باران بودیم و همین امر باعث شده در بسیاری از نقاط سطح شهر بویژه پارک های جنگلی شاهد پوشش گیاهی مناسب باشیم.

 شریفی اعلام کرد: پوشش گیاهی در برخی از نقاط پارک جنگلی آبیدر به بیش از یک متر می رسد و قطعاً در آینده و با گرم شدن هوا شاهد خشک شدن  پوشش گیاهی احتمال آتش سوزی در این پارک ها فراوان است.

وی عنوان کرد: برگزاری جلسات هماهنگی با دستگاهای ذیربط  در  خصوص تهیه امکانات لازم تا قبل از گرم شدن  هوا وهمچنین استقرار آتش بان باید در آبیدر صورت گیرد.

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری سنندج با بیان اینکه شرایط پوشش گیاهی در پارک های جنگلی بسیار متفاوت تر از سال های گذشته است ابراز امیدواری نمود: با تلاش، همکاری  و تعامل تمامی دستگاههای ذیربط و همچنین شهروندان بتوانیم همانند سال گذشته درحفاظت و پیشگیری از وقوع آتش سوزی در پارک  های جنگلی موفق عمل کنیم.

معاون خدمات شهری شهرداری سنندج هم در این جلسه با بیان اینکه عامل انسانی باعث  بیشتر آتش سوزی در پارک های جنگلی است، تاکید کرد: باید علف های هرز در تفرجگاهها و نقاطی که بیشتر شهروندان برای تفریح به آن مراجعه می کنند جمع آوری شود.

 عبدالسلام سپهر افزود: خرید تجهیزات لازم نظیر دمنده هم یکی دیگر از اقدامات است که با پیگیری لازم امیدواریم بتوانیم نسبت به خرید دو دستگاه دمنده و تحویل آن به سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری اقدام نماییم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه