English

معاون رئیس‌جمهوری در امور بانوان:

برای هر استان سند ارتقای وضعیت زنان تنظیم می‌شود/ ۴۲ درصد تسهیلات اشتغال‌زایی کشور مختص به بانوان است

معصومه ابتکار در سفر به کرمانشاه گفت: برای هر استان کشور یک سند توسعه ارتقای وضعیت زنان تنظیم می‌شود که با طرح تاب‌آوری همسو و هدف آن تقویت توانمندی بانوان است.

برای هر استان سند ارتقای وضعیت زنان تنظیم می‌شود/ 42 درصد تسهیلات اشتغال‌زایی کشور مختص به بانوان است

به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه، معاون رئیس‌جمهوری در امور بانوان و خانواده در نشست طرح بازآموزی تاب‌آوری و ارتقای توانمندی جوامع محلی در بخشداری کوزران از توابع شهرستان کرمانشاه که معاون سیاسی و امنیتی استانداری نیز حضور داشت، افزود: سند ارتقای وضعیت بانوان، مسیر را با اجرای طرح‌های تاب‌آوری از طریق افزایش توانمندی‌های جوامع محلی و مزیت‌ها در مقابل آسیب‌های اجتماعی اجرا می‌کنیم و در این راستا توانمندی بانوان از طریق برگزاری کارگاه‌های آموزشی تقویت می‌شود.

وی بابیان اینکه طرح تاب‌آوری از 2 سال پیش در معاونت امور بانوان و خانواده آغازشده است، گفت: این طرح با جدیت و به‌صورت ویژه در همه استان‌ها در حال اجراست.

ابتکار با اشاره به اینکه این طرح در استان کرمانشاه هم آغازشده و بانوان استان استقبال خوبی از آن دارند، تأکید کرد: باید از همه ظرفیت‌های موجود در جوامع محلی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی و تاب‌آوری بانوان استفاده کنیم.

وی افزود: استان کرمانشاه از ظرفیت بالایی در بخش‌های مختلف ازجمله فرهنگی برخوردار است که مصداق عینی آن تنوع مذهبی و فرهنگی در این استان است.

ابتکار، لباس اقوام و صنایع‌دستی کرمانشاه را یکی از این ظرفیت‌ها دانست و از مقامات محلی خواست که در این زمینه در راستای توسعه فرهنگی و کمک به توانمندی‌های زنان تلاش بیشتری کند.

وی ادامه داد: در راستای تهیه و تدوین نقشه تاب‌آوری، راهکارهایی برای توان‌افزایی زنان پیش‌بینی‌شده که اولین مورد آن موضوع ساختارها و تشکیل نهادهای مدنی است که این نهادهای مدنی می‌توانند به شکل تعاونی در بخش تعاون و کشاورزی به ایجاد اشتغال و کارآفرینی برای بانوان کمک کنند.

معاون رئیس‌جمهوری در امور بانوان و خانواده گفت: دولت از همه این تشکل‌ها مدنی به‌ویژه در موضوع طرح تاب‌آوری، فعالیت‌های عام‌المنفعه، کارآفرینی و بازاریابی حمایت می‌کند.

ابتکار همچنین از بانوان خواست که از فرصت و ویژگی‌هایی که اینترنت و فناوری‌های نوین برای بازاریابی محصولات در جوامع محلی به وجود آورده، برای درآمدزایی استفاده کنند.

وی اظهار کرد: بعد از آگاهی و ایجاد نگرش نسبت به موضوع طرح تاب‌آوری باید متناسب با ضروریات هر منطقه نسبت به نهادسازی اقدام کرد زیرا در صورت ایجاد تشکل‌های مردمی دولت بهتر و بیشتر می‌توانند از این نهادها حمایت کند.

معاون رئیس‌جمهوری در امور بانوان اظهار کرد: این معاونت با تأمین اعتبارات ویژه در قالب صندوق خرد بانوان با همکاری وزارت جهاد کشاورزی به تأمین اعتبارات موردنیاز فعالیت بانوان در بخش‌های کشاورزی و تولیدی کمک می‌کند.

ابتکار به اجرای طرح «کسب‌وکار من» در سطح کشور و ازجمله در استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: در راستای اجرای این طرح آموزش مهارت بنگاه‌داری به بانوان ارائه می‌شود تا آن‌ها بتوانند و منابع موردنیاز را برای اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی تأمین کنند.

وی افزود: معاونت امور بانوان و خانواده ریاست جمهوری از این طرح حمایت می‌کند و انتظار داریم که استانداری‌ها نیز از آن حمایت کنند.

ابتکار گفت: از محل اختصاص 18 هزار میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کشور 42 درصد مربوط به بانوان است.

وی با اشاره به اینکه طرح‌های دیگری در این معاونت در حال اجراست، به طرح ملی گفتگوی خانواده اشاره کرد و گفت: مرحله اول این طرح در استان کرمانشاه از سوی انجمن جامعه‌شناسی ایران برگزار شد که ما در اجرای آن دنبال تشریح اهمیت خانواده، چگونگی بهبود ارتباطات، کاهش آسیب‌ها و خشونت و... هستیم.

معاون رئیس‌جمهوری در امور بانوان و خانواده صبح روز شنبه با استقبال مسئولان استان وارد کرمانشاه شد.

حضور در نشست جوامع محلی در طرح بازآموزی تاب‌آوری در شهر کوزران، بازدید از اورژانس اجتماعی، خانه امن و بند نسوان و سرکشی از یک خانواده ایثارگر و معلول و شرکت در جلسه طرح ملی گفت‌وگوی خانواده و شورای اداری استان ازجمله برنامه‌های سفر ابتکار به کرمانشاه است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه