سرخط خبرها
  • هزینه واردات قطعات موتورسیکلت از ۷۰ تا ۵۰۰ درصد افزایش یافت
  • قیمت نفت از ۹۲ دلار گذشت
  • برق بندرگاه بوشهر کمتر از ۲ ساعت پس از اصابت موشک دشمن وصل شد
  • ۹ مسئول برگزاری آزمون های نهایی در پی تخلفات برکنار شدند
  • خطر محکومیت ۶ میلیون دلاری در انتظار استقلال
  • بنادر عربستان در محاصره یمن؛ تهدید صنعا به خفه‌کردن تجارت سعودی‌ها
  • شرط مهم سفر اربعین/ اعتبار ۶ ماهه گذرنامه را جدی بگیرید
  • مهلت جدید برای استفاده از کالابرگ خرداد
  • توصیه هاشمی به زائران اربعین: نیازی به خرید سیمکارت عراقی نیست
  • رکوردشکنی مردم در مدیریت مصرف برق
  • زیدان سرمربی تیم ملی فرانسه شد
  • پزشکیان: با هدایت رهبری از حقوق ملت کوتاه نمی‌آییم
  • رشیدی: تیم‌های عربی با جت حرکت می‌کنند ما لاک‌پشتی
  • حقوق بازنشستگان واریز شد/پرداخت حقوق کارکنان دولت حداکثرتا فردا
  • علت پلمب برخی کافه‌های مرکز تهران مشکلات صنفی بوده است
  • پایان همیشگی خاموشی تا شهریور: خوزستان، بوشهر، هرمزگان و سیستان معاف
  • رئیس جمهور به وزارت نیرو: برق دولت را قطع کنید اما برق تولید کننده را خیر
  • علت توقف برنامه فردوسی‌پور دعوت از علیرضا فغانی بود
  • هشدار ایران به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا

استاندار اردبیل:

۳۵۰ کلاس درس تا مهرماه به بهره‌برداری می‌رسد/ برای تکمیل پروژه‌های آموزشی ۲.۵ همت اعتبار نیاز است

استاندار اردبیل با تأکید بر اینکه نهضت مدرسه‌سازی از اولویت‌های اصلی دولت چهاردهم است، گفت: تا آغاز سال تحصیلی جدید، ۳۵۰ کلاس درس در استان به بهره‌برداری می‌رسد و سرانه فضای آموزشی اردبیل نیز تا پایان سال به میانگین کشوری نزدیک خواهد شد.

استاندار اردبیل در کلنگ زنی دارالفنون ۲
به گزارش خبرنگار اردبیل خبرگزاری موج

، مسعود امامی‌یگانه در آیین کلنگ‌زنی مدرسه «دارالفنون ۲» اظهار کرد: توسعه فضاهای آموزشی و تحقق عدالت آموزشی از مهم‌ترین سیاست‌های دولت چهاردهم است و رئیس‌جمهور در نشست‌های استانداران، نهضت مدرسه‌سازی را به عنوان یکی از اولویت‌های اساسی دولت مورد تأکید قرار داده است.

وی افزود: طی دو سال گذشته، عملیات اجرایی ۱۰ پروژه آموزشی شامل ۷۰ کلاس درس با مشارکت بانک‌ها، بنگاه‌های اقتصادی و بخش خصوصی آغاز شده یا در آستانه آغاز قرار دارد.

استاندار اردبیل با اشاره به نقش خیرین مدرسه‌ساز گفت: خیرین در این مدت ساخت ۱۳۰ مدرسه را در قالب ۳۷۰ کلاس درس در استان بر عهده گرفته‌اند که نشان‌دهنده مشارکت گسترده مردم در توسعه زیرساخت‌های آموزشی است.

امامی‌یگانه تصریح کرد: امسال تا آغاز مهرماه، ۳۵۰ کلاس درس جدید به بهره‌برداری خواهد رسید که این میزان نسبت به سال‌های گذشته حدود سه برابر افزایش یافته است.

وی با اشاره به بهبود سرانه فضای آموزشی استان افزود: سرانه آموزشی اردبیل از ۴.۲ مترمربع به ۵.۳ مترمربع افزایش یافته و تلاش می‌کنیم تا پایان سال این شاخص به میانگین کشوری برسد.

استاندار اردبیل همچنین از اجرای طرح‌های مکمل آموزشی خبر داد و گفت: احداث سه استخر دانش‌آموزی، شش سالن ورزشی و ۴۶ زمین چمن مصنوعی با استفاده از اعتبارات استانی و ملی در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان اظهار داشت: در این سفر یک‌هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای حوزه آموزش پیش‌بینی شده که تاکنون ۵۶۵ میلیارد تومان آن جذب شده است.

امامی‌یگانه مشارکت بخش خصوصی و خیرین را از رویکردهای مهم دولت در توسعه زیرساخت‌های آموزشی دانست و خاطرنشان کرد: برای تکمیل پروژه‌های آموزشی نیمه‌تمام استان، حدود ۲.۵ همت اعتبار مورد نیاز است که امیدواریم با همکاری دولت، خیرین و بخش خصوصی تأمین شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه