English

معاون وزیر کشور نسبت به افت شاخص‌های سلامت اجتماعی در جهان هشدار داد

معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور با تأکید بر اهمیت مشارکت و مسئولیت‌پذیری اجتماعی، گفت: انقلاب اسلامی همواره قدردان تلاش‌های دلسوزان عرصه‌های اجتماعی بوده است و ما آرزوی صحت و سلامتی برای مقام معظم رهبری داریم.

معاون وزیر کشور نسبت به افت شاخص‌های سلامت اجتماعی در جهان هشدار داد
به گزارش خبرگزاری موج

،  سیدمحمد بطحایی امروز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت در مراسم تجلیل از شهروند ارزشمند، قانون‌مدار، داوطلب اجتماعی استان زنجان، با اشاره به اینکه تجلیل از شهروندان برتر صرفاً یک مراسم نمادین نیست، افزود: این رویداد در واقع ترویج فرهنگ مسئولیت‌پذیری، همدلی و مشارکت اجتماعی است.

او ادامه داد: شهروند ارزشمند کسی است که مسئولیت اجتماعی خود را نه در کلام، بلکه در عمل نشان می‌دهد و زمینه‌ساز رشد و تعالی جامعه می‌شود.

وی با بیان اینکه حوزه‌های اجتماعی در حال حاضر از چالش‌برانگیزترین موضوعات در سطح جهانی هستند، تصریح کرد: امروز هیچ کشوری از چالش‌های اجتماعی مصون نیست. این چالش‌ها تنها به آسیب‌ها محدود نمی‌شود، بلکه فرصت‌هایی در دل آن‌ها نهفته است که می‌توانند مسیر توسعه پایدار را هموار کنند.

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور با ابراز نگرانی از کاهش شدید شاخص‌های سلامت اجتماعی در جهان، ادامه داد: دنیا امروز در شرایطی قرار دارد که در تاریخ بشر بی‌سابقه است. به دلایل مختلف، بسیاری از شاخص‌های سلامت اجتماعی رو به افول گذاشته‌اند. به‌عنوان نمونه، اعتیاد یکی از بزرگ‌ترین معضلات جهانی است که طبق آمارها حدود ۳۰۰ میلیون نفر از جمعیت ۱۵ تا ۶۵ سال دنیا تجربه مصرف مواد مخدر را دارند. سالانه حدود ۵۰۰ هزار نفر در اثر مصرف مواد جان خود را از دست می‌دهند که ۱۰۰ هزار نفر از این تعداد در آمریکا هستند.

بطحایی با مقایسه این آمار با تلفات دیگر حوادث جهانی، گفت: این عدد در کنار آماری مانند یک میلیون تلفات ناشی از تصادفات رانندگی و ۲۰۰ هزار کشته در جنگ‌های داخلی و بین‌المللی، نشان‌دهنده شدت بحران است.

معاون وزیر کشور همچنین به موضوع خودکشی در جهان اشاره کرد و یادآور شد: نرخ خودکشی در برخی کشورهای اروپایی به ۷۳ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر رسیده است. در کشورهای آسیایی مانند کره جنوبی و ژاپن نیز این آمار نگران‌کننده است، هرچند ژاپن توانسته با اجرای برنامه‌های اجتماعی، میزان خودکشی را کاهش دهد. این رقم در آمریکا حدود ۱۵ نفر و در ایران حدود ۵.۷ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر است که برای کشور ما نیز نگران‌کننده است.

وی تأکید کرد: در برخی شاخص‌های آسیب‌های اجتماعی، متأسفانه در دهه اخیر روند صعودی را در کشور شاهد بوده‌ایم و این موضوع نیازمند برنامه‌ریزی دقیق، اقدام منسجم و مشارکت فعال همه نهادها و آحاد مردم است.

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور ابراز امیدواری کرد که با تکیه بر مشارکت مردمی، ارتقای سرمایه اجتماعی و توسعه عدالت‌محور، بتوان مسیر تعالی اجتماعی کشور را با قدرت ادامه داد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه