فرمانده مرکز آموزش درجهداری حضرت جوادالائمه(ع) نیروی زمینی ارتش:
۴۴۰ درجهدار نیروهای مسلح در نخستین جشنواره فرهنگی ورزشی رقابت کردند+ فیلم
فرمانده مرکز آموزش درجهداری حضرت جوادالائمه(ع) نیروی زمینی ارتش گفت: در مجموع ۱۱ تیم در قالب ۱۱ رشته ورزشی و با حضور بیش از ۴۴۰ ورزشکار در این دوره شرکت کردند.
، سرهنگ حسین دادوند، فرمانده مرکز آموزش درجهداری حضرت جوادالائمه(ع) نیروی زمینی ارتش، در جمع با خبرنگاران اظهار داشت: نخستین جشنواره فرهنگی ورزشی
نیروهای مسلح از تیر و مردادماه آغاز شد و با مشارکت سازمانهای تابعه ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بهطور منسجم برگزار گردید.
وی افزود: در مجموع ۱۱ تیم در قالب ۱۱ رشته ورزشی و با حضور بیش از ۴۴۰ ورزشکار در این دوره شرکت کردند، این رقابتها شامل رشتههای تخصصی رزمی و ورزشی بود و تمامی سازمانهای تابعه از جمله ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران حضور پررنگی داشتند.
فرمانده مرکز آموزش درجهداری حضرت جوادالائمه(ع) با اشاره به تنگاتنگ و پرشور بودن رقابتها گفت: این جشنواره که برای نخستینبار و به یاد شهدای دفاع مقدس برگزار شد، بهمدت ۱۲ روز ادامه داشت و استقبال ورزشکاران و یگانها بسیار چشمگیر بود.
دادوند هدف اصلی برگزاری این مسابقات را ایجاد همافزایی، تعامل، ارتقای فهم مشترک در حوزه ورزش نیروهای مسلح و کمک به اجرای مأموریتهای اصلی عنوان کرد و ادامه داد: این رویداد در افزایش آمادگی جسمانی، توان رزم و انسجام عملیاتی نیروهای مسلح اثرگذاری بالایی دارد.
وی با قدردانی از عملکرد ارتش، سپاه و فراجا در این جشنواره گفت: تمامی سازمانهای شرکتکننده با جدیت و انگیزه بالا عمل کردند و خوشبختانه میزان رضایتمندی شرکتکنندگان بسیار بالا بود.
ارسال نظر