English

معاون هماهنگ‌کننده ارتش:

بیش از ۸۰ درصد تجهیزات مورد نیازمان را خودمان تامین می‌کنیم

دریادار سیاری، معاون هماهنگ‌کننده ارتش تصریح کرد: امروز افتخار ما این است که بیش از ۸۰ درصد تجهیزات مورد نیازمان را خودمان تأمین می‌کنیم. نیروی انسانی کارآمد، گنجی برای ماست.

بیش از ۸۰ درصد تجهیزات مورد نیازمان را خودمان تامین می‌کنیم
به گزارش خبرگزاری موج

​، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش ، در ششمین همایش سراسری تربیت و آموزش ارتش که صبح امروز (یکشنبه) به مناسبت گرامیداشت هفته معلم در مرکز همایش‌های کوثر سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد، اظهار کرد: امروز ۱۴ اردیبهشت است، یعنی ۴ روز از عملیات بیت المقدس در اوایل دهه ۶۰ می‌گذرد، عملیاتی که دستاوردهای غیر قابل تصور و بزرگی داشت، تا جایی که امام بزرگوار فرمودند، خرمشهر را خدا آغاز کرد.

 رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش با بیان اینکه ارتش ما تنها در ماه اردیبهشت بیش از ۴۵۰۰ شهید تقدیم کشورمان کرده و این اتفاق بزرگی برای ارتش کشورمان است، گفت: این شهدا بودند که در ۲۶ روز مداومت عملیات، جان دادند و از تمامیت ارضی دفاع کردند. معلمان واقعی ما شهدا هستند و اگر ما وامدار این شهدا باشیم باید نشان دهیم مرد میدان هستیم.

امیر دریادار سیاری بیان کرد: بزرگترین سرمایه سازمان انسان‌ها هستند و این سرمایه می‌تواند باعث پیشرفت و رشد یک سازمان شود اما آیا غیر از تربیت و آموزش می‌توان به این سرمایه اصلی یک سازمان متکی بود.

وی با اشاره به اینکه اساس انجام کارهای موفق و درست معلم‌ها هستند، افزود: سرمایه انسانی اگر درست تربیت نشود مشکلات در جامعه و سازمان‌ها زیاد می‌شود و در مقابل باید دانست که سرمایه انسانی آینده از فرزندان همین ملت تامین می‌شود، در ابتدا در خانواده و پس از آن در مدرسه باید هدفمند حرکت کند و این‌ها فرآیند تربیت و آموزش کشوری است که باید آینده یک کشور را تامین کنند.

رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش اضافه کرد: ما نباید براساس اسناد و قالب‌هایی که دشمنان برای ما مد نظر دارند حرکت کنیم بلکه باید در قالب ارزش‌های خودمان حرکت کنیم و نیروی انسانی برای ما همانند یک گنج است و همین نیروی انسانی می‌تواند ما را در دستیابی به اهدافمان یاری کند.

وی با تاکید بر اینکه در تمامی فرایندهای آموزش باید دقت لازم را داشته باشیم، اذعان داشت: اما مهمترین موضوع انتخاب استاد و معلم شایسته است و این انتخاب برعهده و جزئی از مسئولیت فرماندهان است، باید توجه کرد که اثر بخشی آموزش در میدان عمل خود را نشان می‌دهد و رمز موفقیت در میدان نبرد، آموزش زمان حال است.

رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش در ادامه به ماموریت ارتش و بخشی از سخنان رهبر معظم انقلاب که فرمودند: "اگر امنیت نباشد، هر چه که ساخته‌اید، یک صبح تا ظهر از بین می‌رود." اشاره کرد و گفت: امنیت در سه کلید واژه حفظ تمامیت ارضی، استقلال کشور و نظام جمهوری اسلامی خلاصه می‌شود. چیزی مهم‌تر از این موارد وجود ندارد. قانون اساسی نیز بر این اصول تأکید دارد و همه چیز باید در راستای برقراری امنیت و تمامیت ارزیابی شود. اگر این اصول وجود نداشته باشند، هیچ چیزی در کشور باقی نخواهد ماند.

 امیر دریادار سیاری گفت: همه‌چیز به وجود نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران از ارتش جمهوری اسلامی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گرفته تا  فرماندهی انتظامی، وزارت دفاع و بسیجیان بستگی دارد و همه این عزیزان در قالب نیروهای مسلح، در این مأموریت فعال هستند و تلاش می‌کنند که این وظیفه به خوبی انجام شود.

وی افزود: اما این مأموریت توسط چه کسانی باید انجام شود؟ اولین نیاز، نیروی انسانی است. نیروی انسانی باید کیفی و متخصص باشد تا بتواند از عهده مأموریت برآید. تجهیزات نیز لازم است، اما ما باید به این نکته توجه داشته باشیم که تهیه تجهیزات چند راه دارد. آیا باید دست نیاز به سوی بیگانگان دراز کنیم؟ تجربه جنگ تحمیلی به ما نشان داده است که کمک‌های بیگانگان به ما مشروط به سلطه‌پذیری است.

وی گفت: امروز افتخار ما این است که بیش از ۸۰ درصد تجهیزات مورد نیازمان را خودمان تأمین می‌کنیم. نیروی انسانی کارآمد، گنجی برای ماست. هر کسی که بتواند وابستگی‌ها به کشورهای خارجی را قطع کند،بزرگ‌ترین خدمت را به انقلاب انجام داده است. نیروی انسانی ما می‌تواند این مأموریت را انجام دهد. ما باید از همان ابتدا، پایه‌های تربیت و آموزش را محکم بگذاریم و بر مبنای فرایند هدفمندی که برای آموزش تعریف کرده‌ایم، کار را پیش ببریم. این می‌تواند ما را در مقابل تهدیدات آینده محافظت کند.

رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: باید خودمان را برای آینده آماده کنیم و روند آموزش، محتوای آن و تجهیزات جدید را تغییر دهیم. با وضعیت فعلی و تجهیزات کنونی، نمی‌توانیم در برابر تهدیدات آینده ایستادگی کنیم؛ اگر به تربیت و آموزش توجه کنیم و به فناوری‌هایبرتر نگا ه کنیم، می‌توانیم اطمینان داشته باشیم کسانی که تربیت می‌کنیم، به تهدیدات آینده پاسخ خواهند داد.

وی خاطرنشان کرد: ما از تجربیات دفاع مقدس بهره می‌بریم، اما نمی‌توانیم برنامه‌ها و تاکتیک‌های دفاع مقدس را به‌طور کامل در آینده به کار ببریم. باید تفکر و آموزش جدید داشته باشیم و تلاش کنیم تا نیروی انسانی مورد نیازمان را تأمین کنیم. این وظیفه بزرگی است که امروز بر عهده کسانی است که در سمت‌های فرماندهی و مدیریت، و همچنین استادان و مربیان در مراکز آموزشی هستند.

 امیر دریادار سیاری یادآور شد: خلبانان و رزمندگانی که در میدان نبرد حضور دارند، باید قادر باشند از سلاح و تجهیزات به خوبی استفاده کنند و اعتماد به نفس لازم برای مقابله با دشمن را داشته باشند و در نهایت، پیروز جنگ  کسی است که در میدان ایستاده و از آموزش خوبی برخوردار است.

در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین «عباس محمدحسنی» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش ، امیر سرتیپ «علیرضا صباحی‌فرد» فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء (ص) و فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش، امیر سرتیپ خلبان «حمید واحدی» فرمانده نیروی هوایی ارتش و  جمعی از فرماندهان و مسولان ارتش نیز حضور داشتند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه