سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

در جلسه ستاد تنظیم بازار؛

مخبر بر ضرورت هماهنگی دستگاه‌ها برای ایجاد ثبات در بازار تأکید کرد

معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت هماهنگی و تمرکز دستگاه‌ها برای ایجاد ثبات در بازار و عرضه فراوان کالاهای اساسی تأکید کرد.

محمد مخبر

به گزارش خبرگزاری موج و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی معاون اول رئیس‌جمهور، جلسه ستاد تنظیم بازار و بررسی وضعیت دپوی کالاهای اساسی در بنادر عصر امروز(چهارشنبه) به ریاست محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد.

مخبر در این جلسه با اشاره به اهمیت موضوع تنظیم بازار و ضرورت تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم، ثبات بازار و فراوانی کالاها تأکید کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه نوسانات قمیتی در بازار از یک سو موجب بروز مشکل در تولید می‌شود و از سوی دیگر نارضایتی مصرف‌کنندگان را به دنبال دارد، بر ضرورت هماهنگی و تمرکز همه دستگاه‌ها به منظور ایجاد ثبات در بازار و وفور کالاها تأکید کرد.

مخبر، از دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های مسئول تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم خواست تا در فرآیند تولید و توزیع کالاها و همچنین نظارت بر قیمت‌ها، حضوری مؤثر در بازار داشته باشند و مانع از سوء‌استفاده افراد سودجو شوند.

در این جلسه که رئیس دفتر رئیس‌جمهور، وزرای صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، دادگستری، رؤسای سازمان تعزیرات، رئیس کل گمرک و معاونین دستگاه‌های ذی‌ربط نیز حضور داشتند، پس از ارائه راهکارهای دستگاه‌ها برای تنظیم بازار، تصمیمات لازم در خصوص تأمین و توزیع کالاهای اساسی، تسهیل روند ترخیص کالاها از بنادر و نظارت بر قیمت‌ها اتخاذ شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه