سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران اعلام کرد:

واکسیناسیون ۲۷۰۰ نفر در مراکز تجمیعی هلال احمر مازندران

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران از واکسیناسیون دو هزار ۷۱۰ نفر از شهروندان و گروههای سنی واجد شرایط در مراکز تجمیعی واکسیناسیون این جمعیت خبر داد.

واکسن کرونا

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، دکتر غلامعلی فخاری اظهار داشت: در راستای ابلاغ ریاست جمعیت هلال احمر و با هدف تقویت تعامل بین بخشی و به منظور کمک به کادر بهداشت و درمان و تسریع در فرایند واکسیناسیون شهروندان، مقرر شد با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی در چند شهرستان، مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا با استفاده از ظرفیت جمعیت هلال احمر استان راه اندازی شود که مراکز مذکور در شهرستان های ساری، بهشهر و آمل تجهیز شد که عملیات تزریق واکسن به شهروندان و گروههای هدف نیز زیر نظر کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی استان در حال انجام است.

وی درباره ترکیب جنسی مراجعین به مراکز واکسیناسیون این جمعیت نیز ادامه داد: از مجموع ۲۷۱۰ نفر مراجعین واکسینه شده در مراکز تجمیعی هلال احمر مازندران ۱۳۴۲ نفر زن و ۱۳۶۸ نفر مرد بودند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران درباره نوع واکسن تزریقی نیز گفت: ۲۰۱۵ دُز از واکسن های تزریق شده از نوع سینوفارم، ۴۰۵ دُز آسترازنکا، ۲۱۵ دز کووبرکت و ۷۵ دُز نیز از نوع سابرینا (کووپارس) بوده است.

وی افزود: ۱۴۰ نفر عضو داوطلب و ۱۶۳ نفر عضو جوان جمعیت هلال احمر استان در مراکز تجمیعی واکسیناسیون این جمعیت به عنوان واکسیناتور و ثبات مشارکت دارند.

فخاری بیان داشت: جمعیت هلال احمر استان از ابتدای شروع بحران کرونا با تمام ظرفیت خود به کمک متأثرین از این اپیدمی مرگبار شتافته و تاکنون چندین طرح استانی را به مرحله اجرا در آورده است.

وی تهیه و توزیع هزاران بسته معیشتی و بهداشتی، اجرای طرح ناظران سلامت، هاتفان امید و آمران سلامت و... را از جمله خدمات هلال احمر مازندران برشمرد و تصریح کرد: جمعیت هلال احمر استان با تمام ظرفیت امدادی و پشتیبانی و به کارگیری توان داوطلبان و جوانان تا پایان بحران کرونا در کنار مردم خواهد بود و از ارائه هیچ کوششی فروگذار نخواهد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه