معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی:
۳۲۰ رسانه مکتوب و مجازی در خراسان رضوی فعال است
معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: ۳۲۰ رسانه مکتوب و مجازی در خراسان رضوی فعال است و پس از ۴۱۵۸ رسانه تهران و ۳۴۰ رسانه اصفهان در جایگاه سوم قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری موج از مشهد، یوسف امینی در نشستی خبری با خبرنگاران، با بیان اینکه عمدهترین مواردی که مردم در مشهد با سروکار دارند موارد و موضوعات فرهنگی بوده است و ۳ روز ملی در تقویم فرهنگی کشور به نام فردوسی، عطار و خیام ۳ شاعر به نام خراسانی نامگذاری شده است، اظهار کرد: حوزه علمیه خراسان هم پس از قم دومین حوزه علمیه بزرگ کشور بوده و در این استان جاذبههای متعدد زیادی داریم و در بحث رسانه نیز معتقدیم که باید در مسیر رشد و توسعه از مزیت و قابلیت بالای رسانهها به خوبی استفاده شود.
وی با اشاره به سابقه رسانهای استان، گفت: سابقه بیش از ۱۰۰ ساله را در رسانههای خراسان داریم که بیشترین سابقه مربوط به نشریات و رسانههای مکتوب بوده است و هماکنون ۳۲۰ رسانه مکتوب و مجازی در خراسان رضوی فعال است و پس ۴۱۵۸ رسانه تهران و ۳۴۰ رسانه اصفهان در جایگاه سوم قرار گرفته است.
معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی ادامه داد: خراسان رضوی ۵ روزنامه، ۳۵ نمایندگی روزنامه، ۱۵ نمایندگی خبرگزاری و ۷۹ پایگاه خبری فعال دارد و تکتک این رسانهها در حوزه جذب گردشگر نقشی ویژه و کلیدی ایفا کردهاند که بر هیچکس پوشیده نیست.
امینی با بیان اینکه مشهد با توجه به ابعاد و ظرفیتهایی که دارد مکانی ناشناخته نیست و جذابیتهای خبری برای دیگر کشورها هم دارد، خاطرنشان کرد: در یک سال گذشته ۵۷ خبرنگار خارجی از ۱۸ کشور لبنان، ترکیه، سوئد، آلمان و و غیره اخبار مرتبط با زیارت، رویداد مشهد ۲۰۱۷، گردشگری، زعفران و غیره را پوشش دادهاند.
وی بیان کرد: معتقدیم که بخش غیردولتی باید در همه حوزهها از جمله رسانه ورود پیدا کنند و در افزایش میزان حضور و ماندگاری زائران و گردشگران مثمرثمر باشند.
معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با تاکید بر اینکه مشهد به لحاظ شادی و نشاط اجتماعی جزو شهرهای خاص کشور بوده و دارای تمامی ظرفیتهای علمی، فرهنگی، هنری، مذهبی، سینمایی، گردشگری و غیره بوده است گفت: چنین چیزی در دیگر استانها نیست و حتی برخی از استانها تنها دارای یک ظرفیت هستند و حضور فعالان بخش خصوصی را در مسیر گسترش و توسعه فعالیتهای فرهنگی را به فال نیک میگیریم.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر