سرخط خبرها
  • محکومیت ۲ هزار و ۲۶۷ میلیارد ریالی متخلفان ارزی در تهران
  • امکان تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم تا پایان آذرماه
  • آغاز طرح شخصی‌سازی کارت بلیت مترو
  • تیم ملی تنیس روی میز ایران حذف شد
  • کشف ۲.۸۶ کیلوگرم شیشه در عملیات پلیس راه در آزادراه قزوین ـ کرج
  • جشنواره کشتی پهلوانک‌ها و خردسالان در تبریز
  • فعالیت مدارس هرمزگان از شنبه مجازی شد
  • تاج: برخی شیطنت‌ها برای تعلیق فوتبال ما شده است
  • محسنی‌اژه‌ای: تعیین تکلیف موضوع ارز‌های حاصل از صادرات یک اولویت جدی است
  • رزمایش ۴۰ هزار موتورسوار «جان‌فدای ایران» در تهران برگزار می‌شود

وزیر صنعت، معدن و تجارت:

بروکراسی اداری در ساختار سازمان توسعه و تجارت محدود شد / موافقت کمیسیون اقتصادی دولت با تغییر ساختار سازمان توسعه و تجارت

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: تعامل با مجلس می تواند شرایط تغییر ساختار در سازمان توسعه تجارت را به صورت حکمی در بودجه سال ۹۷ یا در قالب تایید لایحه ای در این زمینه فراهم کند.

افتتاح نمایشگاه بین المللی معدن،صنایع معدنی و ماشین آلات/ شریعتمداری

به گزارش خبرگزاری موج، محمد شریعتمداری در خصوص تغییر ساختار سازمان توسعه و تجارت گفت: در چارچوب قانون های موجود در ۳ ماه گذشته در راستای توسعه تجارت تغییراتی ایجاد شده و روش ها بهبود یافته و بروکراسی اداری در این بخش محدود شده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: تحول اساسی در سازمان توسعه تجارت کشور منوط به تغییر ساختار و اساسنامه این سازمان است که البته در لایحه قانون بودجه سال ۹۷ با لحاظ حکمی می توان تاییدیه انجام این مهم را گرفت تا شرایط صادرات مطلوب شود.

شریعتمداری در ادامه افزود: در خصوص تحول در سازمان توسعه تجارت با کمیسیون اقتصادی دولت تعاملات صورت گرفته و موافقت کمیسیون دولت روشن است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت یادآور شد: تعامل با مجلس می تواند شرایط تغییر ساختار در سازمان توسعه تجارت را به صورت حکمی در بودجه سال 97 یا در قالب تایید لایحه ای در این زمینه فراهم کند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه