سرخط خبرها
  • استقلال و معمای قرارداد‌های پایان فصل
  • بازسازی روزهای سخت کرونا در سریال «تیم درمان»
  • خفتگیری از دختر دانشجو در خراسان شمالی
  • الزام ساخت پناهگاه در ساخت‌وساز‌های جدید
  • آرامکو: ذخایر نفت جهان به سطح نگران‌کننده‌ای کاهش یافته است
  • ناگویا؛ میزبانی پرحاشیه بازی‌های آسیایی
  • فلسطین اولین حریف تیم ملی در تورنمنت بصره شد
  • ریزش معدن کروم بیدوئیه در فاریاب/ احتمال وجود افراد حبس شده در معدن
  • عارف: مسئولیت صرفه‌جویی را صرفاً بر عهده مردم نگذاریم
  • سرلشکر عبداللهی: اگر جنگ جدیدی آغاز شود، آتش آن دامن همه را فرا می‌گیرد
  • اعدام ۲ نفر از عوامل اصلی شهادت ۴ مأمور پلیس در اصفهان
  • پزشکیان: نیروی انتظامی از ستون‌های استوار امنیت کشور است
  • ۴۱ فروند هواپیمای MD از مهر امسال اجازه پرواز ندارند

جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا از مبادی استان هرمزگان در سال گذشته

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان هرمزگان گفت: در سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۳۰ میلیون تن کالا در مبادی استان هرمزگان جابه‌جا شده است.

راهداری

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از راهداری، عباس شرفی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان هرمزگان با بیان این‌که حجم بار جابه‌جا شده در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با سال ۱۴۰۱ بالغ بر۷ درصد رشد داشته است، گفت: متناسب با این افزایش شاهد رشد ۶ درصدی صدور بارنامه در طی این مدت هستیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان هرمزگان اظهار کرد:انواع بنزین، نفت، گاز، محمولات معدنی، سیمان، شمش آهن، کیسه مواد، قطعات یدکی و کالاهای اساسی کالاهای عمده جابه‌جا شده در این بازه در استان هرمزگان هستند.

شرفی با بیان این که ۲۳۱ شرکت حمل و نقل کالا در استان هرمزگان مشغول به فعالیت هستند، گفت: رانندگان بخش حمل و نقل کالا و یا سایر کاربران جاده‌ای در صورت داشتن هرگونه شکایت، انتقاد و یا پیشنهاد می‌توانند با تلفن ۱۴۱ تماس حاصل نمایند و یا با مراجعه به سایت www.۱۴۱.ir نسبت به ثبت شکایت و یا انتقاد و پیشنهاد خود اقدام نمایند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه