سرخط خبرها
  • ۱۷۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی وارد مدار شد
  • احتمال بارش های شدید پاییزی؛ تهران در معرض خطر سیلاب های ناگهانی
  • ممنوعیت صدور چک رمزدار از ۷ مهرماه ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
  • وزارت نفت: با افزایش ذخایر سوخت مایع نیروگاه‌ها، برای فصل سرد آمادگی داریم
  • آمریکا هواپیما‌های ۸۰ ساله را از قبرستان بیرون می‌آورد
  • سرپرست وزارت دفاع: دکترین دفاعی ایران تغییر کرده است
  • وزارت بهداشت: آمادگی نظام سلامت برای مقابله با کرونا
  • پزشکیان صدای صلابت ملت شجاع ایران بود
  • ازبکستان ۳ - ۱ ایران/ افتضاح فوتبال پیر و جوان ندارد از ناگویا تا فرغانه
  • وزیر نیرو: ذخایر نیروگاهی در وضعیت خوبی است
  • وزیر راه: سکونتگاه غیررسمی نداریم/ یک گام تا پایان حاشیه‌نشینی
  • پرچم جمهوری اسلامی ایران و پرچم حرم مطهر رضوی به سرپرست معنوی کاروان ایران اهدا شد
  • دستگیری سارق دانشگاه تهران؛ اعتراف به ۴۰ فقره سرقت
  • هلاکت ۵ تروریست در سراوان/ عملیات ناامن‌سازی تروریست‌ها خنثی شد
  • شیراز، میزبان مسابقات بوکس شطرنج قهرمانی کشور و‌انتخابی تیم ملی
  • قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند شجاعت، مقاومت و استواری تمدن ایران بود
  • فراخوان اعزام به دوره آموزش نظامی متعهدین خدمت آموزش و پرورش
  • بازداشت یک نفر در پی آتش‌سوزی ارتفاعات صیدون خوزستان
  • معاون وزیر راه: موقعیت جغرافیایی ایران مسئولیتی برای ترانزیت ایمن است
  • وزش باد شدید در نواحی شرق کشور تا ابتدای هفته آینده

فرمانده سپاه استان قزوین:

دفاع کردن از انقلاب مجاهدت در راه خداست

فرمانده سپاه استان قزوین گفت:مسئولین بسیج دانشجویی در دانشگاه ها ، نقش موثری را ایفا می کنند و با برنامه ریزی دقیق و هدفمندی که دارند ماموریت ها به نحو احسن انجام می شود.

فرمانده سپاه قزوین

به گزارش خبرگزاری موج قزوین،سردار رفیعی آتانی فرمانده سپاه استان قزوین در دیدار با فرماندهان حوزه های بسیج دانشجویی بیان کرد:مسئولین بسیج دانشجویی در دانشگاه ها ، نقش موثری را ایفا می کنند و با برنامه ریزی دقیق و هدفمندی که دارند ماموریت ها به نحو احسن انجام می شود.

فرمانده سپاه استان در ادامه گفت: بسیجیانی که در این شرایط از انقلاب دفاع می کنند، مجاهدان در راه خدا هستند علی الخصوص فعالیت در بسیج دانشجویی که در دانشگاه ها، به علت محیط فکر و اندیشه از ظرافت خاصی برخوردار می باشد. 

رفیعی آتانی در قدردانی از زحمات فرماندهان حوزه های بسیج دانشجویی خواهر و برادر اظهار کرد:هر یک از فرماندهان بسیجی اگر موفقیتی دارند به خاطر حمایت ها و پشتیبانی های همسران، پدران و مادرانشان می باشد زیرا محیط منزل را امن و با آرامش فکری که در منزل ایجاد می کنند، زمینه فعالیت فرماندهان در محیط دانشگاه را فراهم می نمایند.

فرمانده سپاه استان در پایان خاطر نشان کرد: برای دیدن چهره به چهره فرماندهان حوزه های بسیج محلات، بسیج دانش آموزی و بسیج دانشجویی برنامه ریزی کردیم تا بتوانیم حضورا از زحمات تک تک فرماندهان حوزه های مقاومت بسیج در حضور همسران و پدران و مادرانشان تشکر و قدردانی کنیم.

گفتنی است، عصر امروز فرمانده سپاه استان قزوین در منزل ۸ نفر از فرماندهان بسیج دانشجویی در قزوین بصورت حضوری بازدید بعمل آوردند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه