سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

با مشارکت آستان قدس رضوی و حضور مقامات کشوری و استانی؛

خوابگاه ۴۰۰ نفره دخترانه «نجمه خاتون» در دانشگاه علوم پزشکی مشهد افتتاح شد

کلان‌ پروژه خوابگاه دخترانه «نجمه خاتون» دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ظرفیت ۴۰۰ دانشجو، همزمان با سالروز ولادت با سعادت امام حسن عسکری (ع) و با حمایت آستان قدس رضوی به بهره‌ برداری رسید.

افتتاح خوابگاه دانشجویی نجمه خاتون در مشهد
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، مراسم افتتاح این طرح بزرگ دانشجویی امروز با حضور معاون دانشجویی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدیرکل دانشجویی این وزارتخانه، تولیت آستان قدس رضوی و معاون سیاسی اجتماعی استاندار خراسان رضوی در مشهد برگزار شد.

دکتر محمود شبستری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این مجموعه رفاهی با ظرفیت نهایی ۴۰۰ نفر در چهار طبقه و با مشارکت آستان قدس رضوی در حوزه خدمات دانشجویی احداث شده است و نقش مهمی در تامین نیاز اسکان دانشجویان دختر ایفا خواهد کرد.

وی با اشاره به رویکرد حمایتی آستان قدس رضوی بیان کرد: نگاه ویژه تولیت آستان قدس رضوی به دانشگاه‌ ها و به‌ ویژه حوزه سلامت، فرصت ارزشمندی است. این حمایت صرفاً کمک به یک نهاد دانشگاهی نیست؛ بلکه در واقع سرمایه‌ گذاری برای مردم، دانشجویان و آینده نظام سلامت کشور محسوب می‌شود که آثار آن در حوزه‌ های مختلف سلامت منطقه به وضوح قابل مشاهده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه به دیگر طرح های مشترک با آستان قدس اشاره کرد و افزود: توسعه و تجهیز مراکز درمانی، مشارکت در احداث و تجهیز اتاق‌ های عمل، حمایت از طرح پزشک خانواده و تامین تجهیزات پزشکی در شهرستان‌ هایی همچون فریمان و کاشمر، از جمله اقداماتی است که با چتر حمایتی آستان قدس رضوی در حال انجام است.

دکتر شبستری همچنین از پیشرفت روند احداث خوابگاه بزرگ متاهلین این دانشگاه خبر داد و تصریح کرد: این طرح کلان نیز با استفاده از ظرفیت‌ های مختلف و بخشی از منابع حاصل از طرح مولدسازی تکمیل خواهد شد تا با بهره‌ برداری از آن، بخش مهمی از نیازهای رفاهی دانشجویان متأهل قطب پزشکی شمال شرق کشور پاسخ داده شود.

هم‌ اکنون بیش از ۹ هزار دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشغول به تحصیل هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه