سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

رئیس بنیاد مسکن تنکابن:

اجرای طرح‌های عمرانی و زیرساختی در روستاهای تنکابن شتاب گرفت

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان تنکابن از بهره‌برداری و اجرای چندین پروژه عمرانی، بهسازی معابر و ایمن‌سازی ابنیه فنی در روستاهای این شهرستان خبر داد و بر اولویت‌بخشی به توسعه مناطق محروم تأکید کرد.

رئیس بنیاد مسکن تنکابن
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

 ،فیض‌الله اشکوریان با تشریح اقدامات بنیاد مسکن در حوزه توسعه و بهسازی معابر روستایی اظهار کرد: در راستای بهبود عبور و مرور، سه کیلومتر از محورهای مواصلاتی روستاهای «کلیشم» و «هلوکله» با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان آسفالت شد و به بهره‌برداری رسید که این امر با همراهی فرمانداری، بخشداری و شورای بخش کوهستان، نماینده مجلس و اداره‌کل بنیاد مسکن استان مازندران تحقق یافت.

وی همچنین به افتتاح پروژه‌های آسفالت در روستاهای چناربن، سلیمان‌آباد، کل‌لات و رودپشت در هفته دولت اشاره کرد.

اشکوریان با تأکید بر اینکه برنامه‌های این نهاد تنها معطوف به آسفالت نیست، افزود: احداث و بهسازی کانال‌های هدایت آب‌های سطحی، جدول‌گذاری و مقاوم‌سازی ابنیه با قوت دنبال می‌شود که بازسازی پل روستای مهدی‌آباد شامل احداث پایه، دیوارسازی و دال بتنی، ساماندهی کانال آب روستای عزیزآباد و ایمن‌سازی پل مازین سفلی از جمله طرح‌های مهم در دست اجرا به شمار می‌روند.

رئیس بنیاد مسکن تنکابن پیرامون روند تخصیص منابع مالی با بیان اینکه طرح‌های فعلی از محل اعتبارات سال گذشته در حال اجرا هستند، تصریح کرد: اعتبارات کمیته برنامه‌ریزی شهرستان به تصویب رسیده و با طی مراحل اداری و ابلاغ بودجه، عملیات اجرایی پروژه‌های مصوب جدید پیگیری خواهد شد؛ همچنین روستاهای محروم زردکند، سلیمان‌محله و پلنگ‌آباد در اولویت برنامه‌های عمرانی قرار دارند و پیش‌بینی می‌شود با تأمین اعتبار، اجرای طرح‌ها در این مناطق حداکثر تا یک ماه آینده کلید بخورد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه