سرخط خبرها
  • نورافکن و واسعی غایبان سپاهان مقابل استقلال هستند
  • سرلشکر عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر خواهد بود
  • عملیاتی شدن استفاده از متانول به‌عنوان جزء اکسیژنه در ترکیب بنزین
  • تکذیب شایعه بنزین ۸۰ هزار تومانی از سوی دفتر معاون اول رئیس‌جمهور
  • پایان قرارداد ۴۵ ساله اجاره بندرترکمن/ ساحل ۹۰۰ میلیاردی آزاد شد
  • کارگران ساختمانی مشمول قانون مشاغل سخت و زیان‌آور قرار می‌گیرند
  • تمدید زمان مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون سراسری و دانشجو
  • ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید
  • رحمانی فینالیست شد/ اسمی به مرحله شانس رفت
  • وزش باد شدید در نواحی شرق کشور طی ۵ روز آینده
  • طعنه عراقچی به ترامپ: این فیلم را قبلا دیده‌ایم

فرمانده انتظامی فامنین خبر داد

کشف ۲۲ تن و ۵۰۰ کیلوگرم سیمان احتکار شده در فامنین

فرمانده انتظامی فامنین با اشاره به دریافت گزارش های مردمی مبنی بر دپوی سیمان احتکار شد در یکی از مناطق شهرستان فامنین، ۲۲ تن و ۵۰۰ کیلوگرم سیمان احتکار شده کشف کردند.

سیمان

به گزارش خبرگزاری موج همدان، سرهنگ علی حسن حیدری  فرمانده انتظامی فامنین  روز چهارشنبه با اعلام این خبر با اشاره به احتکار  از ۲۲ تن و ۵۰۰ کیلوگرم سیمان در این شهرستان، افزود: ماموران پلیس امنیت عمومی شهرستان، با انجام بررسی های تخصصی و تحقیقات میدانی و با همراهی کارشناس سازمان صنعت، معدن و تجارت و نماینده اداره تعزیرات حکومتی به محلی که گزارش آن دریافت شده بود اعزام و در بازرسی از آن، ۲۵۰ کیسه سیمان ۵۰ کیلویی و ۴۰۰ کیسه ۲۵ کیلویی احتکار شده را کشف کردند.

در تداوم اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز با محوریت توسعه نظم و امنیت اقتصادی و همچنین مبارزه و پیشگیری از پدیده شوم احتکار و به دنبال دریافت گزارش های مردمی مبنی بر دپوی سیمان احتکار شد در یکی از مناطق شهرستان فامنین، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس امنیت عمومی شهرستان قرار گرفت.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش محموله مکشوفه را ۲۰۰ میلیون ریال اعلام کرده و گفت: یک متهم در این خصوص با تشکیل پرونده به اداره تعزیرات حکومتی معرفی شد.

سرهنگ حیدری از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه موارد مشکوک با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرند و پیشنهادات و انتقادات خود در خصوص عملکرد پلیس را از طریق سامانه ۱۹۷ در میان بگذارند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه