سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

عضو شورای اطلاع‌رسانی استان اردبیل در گفت و گو با خبرگزاری موج:

خبرنگاران و رسانه‌ها هموار کننده مسیر توسعه و شفافیت هستند

عضو حقیقی شورای اطلاع رسانی استان اردبیل گفت: خبرنگاران و رسانه‌ها با نقش‌آفرینی مسئولانه خود می‌توانند هموارکننده مسیر توسعه، شفافیت و افزایش سرمایه اجتماعی در جامعه باشند.

توحید مهدوی عضو شورای اطلاع رسانی

توحید مهدوی، عضو شورای اطلاع‌رسانی استان اردبیل در گفت و گو با خبرگزاری موج اظهار کرد: خبرنگاران و رسانه‌ها هموار کننده مسیر توسعه و شفافیت هستند چرا که هر جا گفت‌وگوی شفاف، نقد مسئولانه و جریان آزاد اطلاعات وجود داشته باشد، مسیر توسعه نیز هموارتر خواهد شد.

وی ادامه داد: خبرنگاری که احساس کند نقش او در توسعه جامعه دیده می‌شود، با انگیزه و مسئولیت بیشتری فعالیت خواهد کرد.

 عضو حقیقی شورای اطلاع‌رسانی استان اردبیل اظهار کرد: خبرنگار حرفه‌ای تنها ناقل خبر نیست، بلکه تحلیلگر، پرسشگر و گاهی دیده‌بانی است که با طرح درست مسائل، زمینه اصلاح، پیشرفت، تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی بهتر را فراهم می‌کند.

مهدوی افزود: در دنیای امروز، خبرنگار باید هم روایتگر باشد، هم قدرت تحلیل داشته باشد و هم بتواند میان خبر واقعی و جریان‌های جعلی تمایز ایجاد کند.

مدیر مسئول و صاحب امتیاز سایت تحلیلی_ خبری متجانس با اشاره به ضرورت حمایت از فعالان رسانه‌ای تشریح کرد: حمایت از خبرنگار فقط به مسائل اقتصادی محدود نمی‌شود بلکه امنیت حرفه‌ای، احترام به جایگاه رسانه، دسترسی مناسب به اطلاعات و پذیرش نقدهای سازنده از مهم‌ترین نیازهای جامعه رسانه‌ای است.

مهدوی با اشاره به نقش مخاطبان در رسانه‌ها تصریح کرد: رسانه‌ها باید تمام تلاش خود را انجام دهند تا با ریزش مخاطب مواجه نشوند چرا که از ریزش مخاطبان به عنوان سرطان رسانه‌ها نام می برند زیرا رسانه با مخاطبش زنده است.

مدیر مسئول ماهنامه توسعه نگر تشریح کرد: معتقدم آینده رسانه متعلق به خبرنگارانی است که در کنار سرعت، دقت و اخلاق حرفه‌ای را حفظ می‌کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه