اجرای پروژه‌های مسکن ملی و راه‌های مواصلاتی استان با همکاری بانک مسکن تسریع می‌شود

استاندار اردبیل از توافق با بانک مسکن برای تأمین ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار پروژه‌های راه‌سازی استان و تأمین مالی طرح‌های عمرانی، زیرساختی و مسکن خبر داد.

استاندار اردبیل
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

، مسعود امامی یگانه در دیدار با مدیرعامل بانک مسکن کشور با اشاره به اجرای بیش از ۲۷ هزار واحد مسکونی در قالب نهضت ملی مسکن در استان اظهار کرد: تاکنون حدود ۲ هزار واحد به متقاضیان تحویل داده شده و برنامه‌ریزی برای واگذاری حدود ۱۰ هزار واحد دیگر تا پایان سال در دستور کار قرار دارد.

وی با بیان اینکه تأمین زیرساخت‌های مورد نیاز واحدهای نهضت ملی مسکن از ضرورت‌های تکمیل این پروژه‌هاست، افزود: ایجاد و تکمیل زیرساخت‌های این طرح با جدیت دنبال می‌شود و همراهی نظام بانکی می‌تواند روند اجرای برنامه‌ها را سرعت ببخشد.

مدیرعامل بانک مسکن کشور نیز با قدردانی از اقدامات استان اردبیل در حوزه مسکن، آمادگی این بانک را برای مشارکت در اجرای پروژه‌های عمرانی و برنامه‌های توسعه‌ای استان اعلام کرد.

در این دیدار، موافقت لازم برای تخصیص ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در قالب ماده ۵۶ به پروژه‌های راه‌سازی استان، تأمین اعتبار احداث خوابگاه ۶۰ واحدی دانشگاه محقق اردبیلی، مشارکت بانک مسکن در اجرای برنامه‌های مسئولیت اجتماعی و پرداخت تسهیلات متمم بخش مسکن اخذ شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه