سرخط خبرها
  • هفته دوم لیگ برتر فوتبال زنان | ملوان بندر انزلی - پرسپولیس تهران
  • پلیس اصفهان، علت حادثه شهرک ولیعصر را اختلاف شخصی اعلام‌کرد
  • اعلام جرم دادستانی تهران علیه عوامل یک تئاتر به‌دلیل رفتار خلاف شئون
  • ۸۸ مدرسه در جنگ اخیر آسیب دیدند/ آواربرداری و بازسازی با تکیه بر ظرفیت خیرین
  • پاداش دو و نیم میلیارد تومانی کمیته ملی المپیک به دختر دونده ایران
  • سهمیه شیرخشک نوزادان فروشی نیست/ کنترل جدی بر عرضه خارج از شبکه
  • دختران کبدی ایران نقره‌ای شدند
  • ۱۱ کشته و ۲۴ مصدوم بر اثر واژگونی اتوبوس کرمانشاه ـ تهران در آزادراه همدان ـ ساوه
  • کاخ سفید مانع حضور سی‌ان‌ان در هواپیمای ترامپ شد
  • رئیس‌جمهور: به عنوان یک پزشک می‌گویم که رهبر انقلاب در سلامت کامل هستند

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان تاکید کرد؛

انعکاس اخبار شفاف دستگاه ها از سوی روابط عمومی ها

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با اشاره به اهمییت جایگاه روابط عمومی و تاثیر این واحد بر تغییر و ارتقای سازمان، تاکید کرد: انعکاس اخبار شفاف دستگاه ها از سوی روابط عمومی ها بایستی اتفاق بیفتد

توصیفیان

به گزارش خبرگزاری موج همدان، احمد توصیفیان،  مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان  شامگاه یکشنبه در جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی دستگاه های زیر مجموعه وزارت تعاون،کار ورفاه اجتماعی با قدردانی از روابط عمومی دستگاه های زیر مجموعه این وزارتخانه در استان همدان جایگاه روابط عمومی ها را به عنوان یک ابزار راهبردی دانست و با تاکید بر انعکاس اخبار شفاف دستگاه ها از سوی روابط عمومی ها یادآور شد: روابط عمومی ها باید دارای اعتماد به نفس و شجاعت باشند و بر اساس صداقت و راستی اخبار را منتشر کنند تا بتوانند رشد و پیشرفت را برای خود و دیگران به ارمغان آورند.

حضور پرشور و حداکثری مردم در انتخابات ریاست جمهوری در ابعاد داخلی و خارجی بسیار مهم است و موجب خلق حماسه ملی دیگری در کشورمان می شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان گفت: حضور پرشور و حداکثری مردم در انتخابات ریاست جمهوری مظهر اقتدار و هوشیاری ملت ایران است.

توصیفیان روابط عمومی‌ها را محور توسعه سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی دانست و بر تقویت آنها تاکید کرد.

وی بر اطلاع رسانی شفاف، به موقع و منسجم در بیرون و داخل سازمان به مردم و مسئولان سازمان و کمک به تصمیم سازی های درون سازمانی برای رفع مشکلات و اصلاح فرایندها از سوی روابط عمومی ها تاکید کرد.

وی ادامه داد: برای تحقق شعار محوری سال که توسط مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با عنوان "تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها"، نامگذاری شده است نیازمند همراهی و مشارکت همه همکاران به ویژه روابط عمومی ها هستیم.

توصیفیان روابط عمومی ها را پیشانی سازمان مثال زد و عنوان کرد: با توجه به اهمیت اطلاع رسانی و آگاهی بخشی مردم از خدمات دستگاه های اجرایی، هماهنگی و ایجاد انسجام بیشتر بین دستگاه ها از طریق مدیران روابط عمومی به عنوان بازوی اجرایی کمک شایانی در بهبود عملکرد این دستگاه ها می‌کند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه