سرخط خبرها
  • پرواز‌های ایران و عراق به زودی از سر گرفته می‌شود
  • وقوع ۶ حادثه منجر به فوت در معابر پایتخت طی هفته نخست مهر
  • الگوی زراعت چوب تا اواسط پاییز اعلام می‌شود
  • قیمت هر شانه تخم مرغ برای مصرف کننده ۵۰۰ هزار تومان
  • کمبود معلم در متوسطه اول نداریم
  • تداوم ترافیک هوایی با ۱۲ کشور همسایه
  • درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک
  • آغاز اجرای آزمایشی طرح «اعتبار ایرانیان» در دو بانک‌
  • طلای چهاردهم ضرب شد؛ تاج‌گذاری زارع در سرزمین آفتاب
  • دستگیری اعضای شبکه قاچاق دارو‌های کمیاب به کشور‌های همسایه
  • ۶۰ برنامه عملیاتی برای زمستان ۱۴۰۵ ابلاغ شد
  • رونالدو از تیم ملی پرتغال جدا شد/ محرومیت ۶ ماه در انتظار کریستیانو
  • شهادت یک مامور در حمله مسلحانه به ایست‌و‌بازرسی راسک
  • واگذاری بیش از ۱۳۰ هزار قطعه زمین در دو سال گذشته برای طرح جوانی جمعیت
  • تکریم مادران شهدا در رشت
  • احضار سفیر انگلیس به وزارت امور خارجه در اعتراض به اتهام‌زنی بی‌اساس علیه ایران
  • مرضیه برومند: وظیفه تئاتر خوب کردن حال بچه‌هاست
  • پایان کار فرنگی کاران ایرانی در بازی‌های آسیایی با کسب ۲ مدال طلا و ۱ مدال برنز

محمد کریمیان اعلام کرد:

۲۹۰ مورد جدید در ایلام به کرونا ویروس مبتلا شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام از ابتلای ۲۹۰ مورد جدید به کرونا ویروس در ایلام خبر داد و گفت: خوشبختانه طی ۲۴ ساعته گذشته هیچگونه مورد فوتی در سطح استان گزارش نشده است.

دکتر کریمیان

به گزارش خبرگزاری موج ایلام، محمد کریمیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام از افزایش شمار مبتلایان به کرونا در استان به تعداد ۲۹ هزارو ۲۴۸ نفر خبر داد و افزود: تعداد مبتلایان و بستری ها درسطح استان افزایش یافته که این زنگ خطری است که به صدا درآمده است.

وی اظهار داشت: طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۲۹۰ مورد مثبت جدید بیماری کرونا در استان شناسایی شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام خاطرنشان کرد: خوشبختانه در۲۴ ساعت گذشته مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا در استان نداشتیم و مجموع فوت شدگان ناشی از کرونا تا این لحظه ۶۷۸ نفر می باشد.

دکتر کریمیان به آمار جدید مبتلا به کرونا به تفکیک شهرستان در استان ایلام اشاره و تصریح کرد: ایلام ۶۹ نفر، ایوان ۱۰ نفر، دهلران ۱۵ نفر، آبدانان ۹۰ نفر، دره شهر ۷۲ نفر، چرداول ۱۵ نفر، مهران ۶ نفر،سیروان ۹ نفر،چوار ۴ نفر طی ۲۴ ساعته گذشته به کرونا ویروس مبتلا شده است.

وی اظهار داشت: بیشترین مبتلا شهرستان آبدانان با ۹۰ نفر ، دره شهر با ۷۲ نفر و ایلام ۶۹ نفر بوده که در صورت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی به یقین این استان در صدر استان های مبتلا به کرونا  ویروس قرار می گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام گفت:تاکنون ۵ شهر ایلام، ایوان، چرداول ، آبدانان و دهلران از لحاظ رنگ بندی کرونایی قرمز اعلام شده است و مابقی شهرها زرد و نارنجی هستند که انتظار میرود مردم پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند تا بار دیگر کرونا را شکست دهیم.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه