سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

مدیرعامل شرکت کارخانه قند چهارمحال و بختیاری خبر داد:

تحویل ۵۵ درصد چغندر قند قرارداد شده در چهارمحال و بختیاری

مدیرعامل شرکت کارخانه قند چهارمحال و بختیاری از تحویل ۵۵ درصد چغندر قند قرارداد شده در استان خبر داد.

قربانی
به گزارش خبرگزاری موج از چهارمحال بختیاری

، قربانعلی قربانی، صبح امروز در محل کارخانه قند چهارمحال و بختیاری با اشاره به روند تحویل چغندر قند از کشاورزان استان گفت، اظهار کرد: تا کنون از مجموع یک هزار و ۹۱۱هکتار سطح زیر کشت قراردادی با کشاورزان، حدود ۴۳ هزار تن چغندر قند تحویل گرفته‌ایم که معادل ۵۵ درصد از کل محصول پیش‌بینی‌شده است.

وی افزود: بر اساس قراردادهای منعقد شده، انتظار داریم حدود ۸۰ هزار تن چغندر قند از این سطح برداشت شود.

مدیرعامل شرکت کارخانه قند چهارمحال و بختیاری درباره پرداخت مطالبات کشاورزان اظهار داشت: تا این لحظه، به کشاورزانی که تحویل محصولشان به پایان رسیده، تا سطح ۵۰ درصد مطالبات پرداخت شده است. مجموع پرداختی کارخانه به کشاورزان استان تاکنون ۱۶۷۷ میلیارد ریال بوده و به کشاورزان خارج از استان نیز ۶۶۱۱ میلیارد ریال پرداخت شده است.

قربانی با اشاره به زمان‌بندی تحویل محصول گفت: فرآیند تحویل چغندر قند تا حدود ۲۰ بهمن ادامه خواهد داشت و کارخانه آمادگی کامل برای دریافت محصول تا آن زمان را دارد.

مدیرعامل شرکت کارخانه قند چهارمحال و بختیاری همچنین درباره میزان تولید شکر در این دوره عنوان کرد: از ابتدای فصل برداشت تاکنون، حدود ۲۳ هزار تن شکر در استان تولید شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه