رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای چهارمحال و بختیاری خبر داد:

تصویب مطالعات طرح‌های گردشگری سد و دریاچه کارون ۴

رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای چهارمحال و بختیاری از تصویب طرح مطالعات امکان‌سنجی اجرای طرح‌های گردشگری در محدوده سد و دریاچه کارون ۴ در شورای برنامه‌ریزی استان خبر داد و این اقدام را گامی مؤثر در مسیر توسعه گردشگری آبی، جذب سرمایه‌گذار و ایجاد درآمد پایدار برای استان دانست.

آب منطقه ای
به گزارش خبرگزاری موج از چهارمحال و بختیاری

،مسلم صادقی، با اشاره به ظرفیت‌های طبیعی و گردشگری محدوده سد و دریاچه کارون ۴، گفت: چهارمحال و بختیاری از ظرفیت‌های کم‌نظیر طبیعی و آبی برخوردار است که بهره‌گیری اصولی از این ظرفیت‌ها می‌تواند زمینه‌ساز تحول در صنعت گردشگری، ایجاد فرصت‌های شغلی و رونق اقتصادی مناطق پیرامونی منابع آبی استان باشد.

رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: تصویب طرح مطالعات امکان‌سنجی اجرای طرح‌های گردشگری در محدوده سد و دریاچه کارون ۴ در شورای برنامه‌ریزی استان، گام مهمی برای بررسی ظرفیت‌ها، شناسایی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و فراهم‌کردن زمینه اجرای طرح‌های گردشگری متناسب با شرایط منطقه است.

وی با تأکید بر ضرورت پیوند میان مدیریت منابع آب و توسعه اقتصادی چهارمحال و بختیاری، افزود: هدف ما این است که در کنار انجام مأموریت‌های اصلی در حوزه حفاظت و بهره‌برداری از منابع آب، با برنامه‌ریزی کارشناسی و استفاده از ظرفیت‌های قانونی، زمینه بهره‌برداری اقتصادی و گردشگری از پیرامون منابع و تأسیسات آبی نیز فراهم شود.

صادقی اظهار داشت: توسعه گردشگری در محدوده سد و دریاچه کارون ۴ می‌تواند با فراهم‌کردن بستر مشارکت بخش خصوصی، جذب سرمایه‌گذاران، ایجاد اشتغال و افزایش درآمدهای محلی، به یکی از فرصت‌های ارزشمند توسعه اقتصادی استان تبدیل شود؛ البته تحقق این اهداف مستلزم رعایت کامل الزامات فنی، زیست‌محیطی، ایمنی و ضوابط حفاظت از منابع آب و تأسیسات آبی است.

وی افزود: با پیگیری مطالعات و برنامه‌ریزی‌های لازم و همکاری دستگاه‌های اجرایی مرتبط، زمینه اجرای طرح‌های گردشگری هدفمند در محدوده سد و دریاچه کارون ۴ فراهم شود و بتوانیم گام‌های مؤثری در راستای شکوفایی ظرفیت‌های گردشگری آبی، ایجاد درآمد پایدار و توسعه متوازن چهارمحال و بختیاری برداریم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه