سرخط خبرها
  • جزییات پوشش ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری در مراکز دولتی توسط بیمه سلامت
  • تولید ۶۱۶ میلیون محتوا در سکو‌های ایرانی/ روبیکا ۷۸۰ میلیارد بازدید ثبت کرد
  • افزایش سرعت پرداخت خسارت با حذف فرآیند‌های حضوری در بیمه
  • رفع مشکل واردات مواد اولیه واحد‌های تولیدی در دستور کار قرار گرفت
  • بازداشت عوامل ضرب و شتم پیرمرد کرجی
  • ثابت قدم برکنار شد/ واحدی سرپرست شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی شد
  • سرپرست وزارت نفت: فصل جدیدی در همکاری انرژی با روسیه گشوده می‌شود
  • تکذیب شایعه تخلیه و تعطیلی مدارس/ آموزش در سراسر کشور حضوری است
  • قالیباف: رسیدگی به معیشت مردم از موضوعات مهم و فوری کشور است
  • سرلشکر رضایی: امنیت در غرب آسیا باید درون‌زا باشد
  • تیم ملی کشتی فرنگی ایران برای دومین سال متوالی قهرمان جهان شد
  • رهبر انقلاب: کلید هرچه قوی‌تر شدن ایران، مرزشکنی علمی نخبگان است

سرپرست راه و شهرسازی شهرستان کیار خبر داد:

تکمیل فاز ۲ نهضت ملی مسکن و آغاز عملیات ساخت‌وساز در شلمزار

سرپرست راه و شهرسازی شهرستان کیار، از روند پیشرفت سریع پروژه‌های مسکن در شهر شلمزار خبر داد و اعلام کرد که پس از آماده‌سازی فاز دوم، عملیات ساخت‌وساز در این بخش آغاز شده است.

جاده مسکن
به گزارش خبرگزاری موج از چهارمحال و بختیاری

،احمد فاضلی اعلام کرد: فاز جدید پروژه نهضت ملی مسکن شلمزار در عرصه ای به مساحت ۷۸,۱۱۷ متر مربع در حال توسعه است. این پروژه که با همکاری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به‌عنوان کارگزار و پیمانکار آماده‌سازی اجرا می‌شود، با الگوی کارآمد «گروه‌های ساخت دو نفره» واگذار شده است تا بهره‌وری و سرعت اجرا افزایش یابد.این سایت با ظرفیت ۱۵۵ پلاک، شامل ۸۵ پلاک اختصاصی برای ۱۷۰ متقاضی، ۸ پلاک در قالب طرح‌های حمایتی جوانی جمعیت و فرزندی، ۶ پلاک تجاری و سایر پلاک‌ها جهت خدمات عمومی و سرانه‌ ها طراحی شده است.

وی همچنین با اشاره به آمار ثبت‌نام در سطح شهر شلمزار افزود: از میان ۱۰۴۸ نفر متقاضی، ۲۶۳ نفر پس از احراز چهار شرط اصلی تایید نهایی شده‌اند که از این میان ۲۳۶ نفر اقدام به افتتاح حساب نموده‌اند و تاکنون برای ۲۲۸ نفر از این متقاضیان، زمین تأمین شده است.

فاضلی افزود: در فاز یک این طرح که در عرصه ای به مساحت ۲۱,۵۹۲ متر مربع طراحی شده بود، زمین به ۵۸ متقاضی تحویل داده شد و عملیات اجرایی و ساخت‌ و ساز به‌صورت فعال در جریان است همچنین با همکاری دستگاه های متولی، خدمات زیربنایی شامل شبکه آب، برق و گاز با موفقیت به اتمام رسیده و در ماه جاری نیز عملیات اجرایی احداث جوی و جداول نیز در دستور کار قرار گرفته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه